promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle meggyalázta Diana emlékét - sosem volt még rá ennyire mérges a család
Borítókép:  Profilmedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Harry Herceg feleségének eljegyzési gyűrűjében két gyémánt is helyet foglalt Diana hercegné gyűjteményéből, de Meghan Markle nem hordja a gyűrűt. Vilmos herceg aggódik.

 

Bár folyamatos össztűz alatt áll a sussexi pár, Harry és herceg és felesége, Meghan Markle között úgy tűnik jelenleg minden rendben van. Folyamatosak a találgatások, hogy vajon mikor mennek szét, bontják fel botrányokkal teli házasságukat. Kapcsolatuk ugyanis nem zökkenőmentes, és sok feszültséget okoz nekik a szülői lét is, főleg úgy, hogy magánéletük jelentős részét töltik a nyilvánosság előtt.

Amikor azonban nem az Amerikába költözött hercegi pár szerelmi életét találgatja a bulvár média, akkor a legkülönfélébb botrányszagú pletykák kezdenek elterjedni. Legutóbb például a Netflixnek forgatott dokumentumfilmjük kapcsán keveredtek hazugságcunamiba, és könnyen lehet, hogy ez az új hír sem alaptalan pletyka

Ugyanis rengeteg jel mutat rá, hogy Vilmos hercegnek ismét jó oka van haragudni öccsére, vagy legalábbis Harry feleségére. Harry legutóbb életrajzi könyvébe írt olyan dolgokat, amelyek joggal bánthatták Vilmos önérzetét, ezúttal pedig a sussexi hercegné azzal vívta ki magának Vilmos haragját, hogy hónapok óta látványosan nem hordja az eljegyzési gyűrűjét. 

Meghan Markle több eseményen is részt vett az elmúlt időszakban, de egyszer sem sikerült kiszúrni, hogy hordaná az értékes ékszert. Ez önmagában még nem lenne olyan furcsa, ám Vilmos herceg mégis aggódik, mert Meghan Markle eljegyzési gyűrűjében nem akármilyen gyémántok foglalnak helyet: 

a három drágakőből kettő a megboldogult Diana hercegnő gyűjteményéből való.

A New Idea című oldalnak egy forrás is megerősítette, hogy Vilmos nyugtalan az eltűnt drágakövek miatt, amelyeknek az eszmei értéke lényegében felbecsülhetetlen. Markle még 2017-ben kapta a gyűrűt Harry-től, 2019-ben pedig vékonyítottak rajta egy kicsit, de ilyen hosszú ideig még sosem mellőzte az értékes ékszert.

A gyűrűről tudni lehet, hogy Erzsébet királynő kedvenc ékszerészete, a Cleave & Company és Harry herceg közösen tervezték, a Diana hercegnő gyűjteményéből való kövek mellett egy botswanai kő is helyet foglalt benne.

Vilmos aggodalmában azonban az egész brit királyi család osztozik, nincs egyedül ezzel a félelmével - de erről a nyilvánosság előtt nyilvánvaló okokból nem beszélnek. A királyi család próbál ügyelni rá, hogy viselt dolgaik ne derüljenek ki, ennek ellenére mégis sokszor történik meg az ellenkezője.

Nem könnyű megállapítani, hogy a forrás mennyire tekinthető hitelesnek, de kinéznék Meghan Markle-ből, hogy esetleg megvált az ékszertől, a királyi családdal egyébként sincs túl jó kapcsolata, nincs az az utolsó csepp, amit bele lehetne tölteni egy képzeletbeli pohárba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás