promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
60 éve halt meg Marilyn Monroe - 18+-os galériával emlékszünk a legendás szexszimbólumra
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Marilyn Monroe örökre egy igazi ikon marad, aki máig rengeteg embert inspirál.

Norma Jeane Mortenson, vagyis Marilyn Monroe 1926. június 1-én született Los Angelesben, gyerekkora nagy részét árvaházakban és gyermekotthonokban töltötte. Már 16 évesen feleség volt, és egy gyárban dolgozott, mikor találkozott egy fotóssal, aki elindította őt a modellkedés útján – és innentől kezdve teljesen megváltozott az élete.

Marilyn Monroe elkezdett színészkedni, mindenki felfigyelt a lenyűgöző szépségére és tehetségére, nem sokkal később pedig minden idők egyik legismertebb színésznőjévé vált – közben pedig igazi szexszimbólum lett belőle, és gyakorlatilag neki köszönhetően elindult a szexuális revolúció, ami rengeteg embert felszabadított.

Összesen háromszor volt házas Marilyn Monroe, akinek szinte minden lépését fotósok hada kísérte, és minden magazin vele, illetve a magánéletével volt tele, mivel nem volt nála nagyobb sztár. Rengeteg gondja volt, függőséggel küzdött és állítólag nagyon zűrös életet élt. 1962. augusztus 4-én találták meg a holttestét az otthonában, állítólag gyógyszertúladagolásban halt meg, de az kérdéses, hogy direkt, vagy véletlenül történt a tragédia – a rejtélyes halála máig rengeteg összeesküvés-elméletet szül.

Nézd meg 18+-os galériánkat a ma 60 éve elhunyt Marilyn Monroe életéről, azon belül is a gyerekkoráról, a színészettel töltött éveiről, a modellkedéssel töltött éveiről – és a haláláról:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás