promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez is kiderült: Marilyn Monroe vette el A Keresztapa sztárjának szüzességét – a srác még csak 15 éves volt
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Azt a hétvégét szinte végig az ágyban töltötték.

Az egyetemes filmművészet egyik ikonikus alkotása A Keresztapa, amely 1972-ben került a mozikba, olyan világsztárok főszereplésével, mint Marlon Brando, Al Pacino, Robert Duvall és napokban elhunyt James Caan.

A stáblistán ott szerepelt a manhattani születésű Gianni Russo is, akinek ezzel indult a hollywoodi karrierje. Stílusosan, hiszen a Carlo Rizzit alakító színész maga is a szervezett alvilágból érkezett. Las Vegasban birtokolt egy éttermet, és számtalanszor került összetűzésbe a törvénnyel.

1988-ban nagy port kavart, amikor Russo megölt egy férfit egy éjszakai klubban. A 30 éves kubai állampolgár az egyik hölgyismerősét zaklatta, aztán törött pezsgősüveggel rontott a színészre, aki előkapta a fegyverét, és fejbe lőtte támadóját. Nem ez volt az egyetlen gyilkossága, először 11 évesen ölt embert.

Russo viszonyba keveredett a legendás Marilyn Monroe-val, sőt állítólag a nála 17 évvel idősebb színész-énekesnő vette el a szüzességét. Akkor még 15 éves srác volt, később pedig olyan hírességekkel randizott, mint Gábor Zsazsa vagy Liza Minnelli.

Monroe csupán egy fehér törölközőt viselt magán, és pezsgőt szürcsölgetett, majd felfedte hibátlan idomait a fiú előtt. Aztán pajkosan odaintett neki, hogy csatlakozzon hozzá a fürdőkádban. Ha mindez mostanában történt volna, a szőkeség valószínűleg bíróság elé került volna.

„Hogy mérges voltam-e valaha is emiatt? Dehogyis! Szexelhettem egy jót Amerika legmenőbb mozicsillagával és szexszimbólumával”

– mondta el később a szerencsés férfi. Egy fodrászszalonban dolgozott, ott ismerte meg a sztárt, aki rendszeresen kért tőle sampont. Aztán a fiút egyszer meghívták a Waldorf Hotelbe, ahol a szőkeség éppen megszállt, és ott történt meg, aminek meg kellett történnie.

„A szívem hevesen vert. Aztán eltakartam a szemem, mint egy hülye, és ezzel megnevettettem. Elkezdtem levetkőzni, és közben azon imádkoztam, nehogy elbotoljak a nadrágomban. Egész hétvégén ágyban maradtunk, csak akkor keltünk ki belőle, amikor feltétlenül kellett”

– emlékezett vissza a ma 78 éves Russo.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás