promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sírt, amikor Elvis Presley elvette a szüzességét
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Király utolsó komoly barátnője részletesen elmesélte az első együttlétük történetét.

Linda Thompson meglepően hosszú ideig, négy és fél éven keresztül volt Elvis Presley barátnője. Ez már a rock and roll királyának tartott sztár életének utolsó időszakára esett, a pár alig egy évvel az énekes halála előtt szakított.

A most 71 éves Linda elmesélése szerint azért mentek szét 1976 karácsonyán, mert ő végre normális életet akart élni, ami Elvis mellett lehetetlennek bizonyult. Jó barátságban váltak el, és a korrekt viszony mindvégig megmaradt közöttük.

A hölgy az eltelt évtizedek során egyre több mindent osztott meg a közvéleménnyel a hírességgel töltött időszakról. Még olyan intimitásokat is, amelyeknek nem feltétlenül kellett volna nyilvánosságra kerülniük.

Fotók: Profimedia

Például azt az élményét, amikor elvesztette a szüzességét, ez a minden nő életében meghatározó dolog ugyanis Linda esetében éppen Elvisszel esett meg. Miután túlestek a dolgon, az akkor huszonéves lány különösen reagált,

egyszerűen sírni kezdett.

A hölgyre nem véletlenül vetett szemet a Király, azután kezdtek el randizni, hogy Linda szépségkirálynő (Miss Tennessee) lett. Elvis akkoriban már az alkohol és a drogok rabjaként élte életét, ráadásul 15 évvel volt idősebb újdonsült barátnőjénél.

A lány alighanem mégis elégedett lehetett a párkapcsolatban, hiszen a nap 24 órájában együtt lehetett a Királlyal. Gyakran felidézte magában azt, amivel kisgyerekként a szüleit fárasztotta, miszerint ő egyszer Elvis Presley felesége lesz.

Linda „tisztességes déli lányként” még szűz volt, amikor 22 évesen összejött a sztárral. Elvis azonban gavallérként viselkedett, egyáltalán nem erőltette köztük a szexet, amíg a barátnője késznek nem érezte rá magát.

„Szavatartó ember volt, egy igazi déli úriember”

– mondta rá emiatt Linda. Két hónapja éltek már együtt (természetesen minden éjszaka közös ágyban aludtak), és ezután került sor a nagy eseményre. A nő az önéletrajzi könyvében így idézte fel a történteket:

„Egy óriási ágyban feküdtünk, amely egy emelvényen állt. A mennyezeten lévő tükörben jól látszódtak az összefonódott karjaink, lábaink. Csókokat váltottunk, mélyen átéltük az együttlétet. Úgy gondoltam, ha aznap nem állok készen, akkor sohasem fogok készen állni ebben az életben. Ideje volt elszánni magam, és annyira romantikusra, tökéletesre sikeredett – boldog voltam, hogy szeretkezhettem azzal a férfival, akit teljes szívemből imádtam.”

Linda az érzelmek túláradása miatt kezdett el pityeregni, az aktus nem fájt számára. Bár nem lett Elvis felesége, két sikertelen házasságon azért mégiscsak túl van. Az első férje az a Bruce Jenner volt, aki ma már nővé átoperálva, Caitlyn Jennerként lehet ismerős az amerikai médiából.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás