promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Óriási a baj a brit királyi családban: kérdéses ki lesz a trónörökös Vilmos után, ezzel nagyon nem számoltak a palotában

Óriási a baj a brit királyi családban: kérdéses ki lesz a trónörökös Vilmos után, ezzel nagyon nem számoltak a palotában

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Celeb & Bulvár
Kategória fejléc

György és Sarolta hajthatatlan, ez teljesen szembe megy a palota akaratával.

Katalin és Vilmos mindig is kiemelt figyelmet fordítottak a gyermekeikre és minden nap beszélgetnek velük. Fontosnak tartják, hogy meghallgassák őket és kiépítsenek egy olyan bizalmas viszonyt, amelyben a gyermekeik mindent el tudnak és el akarnak nekik mesélni. Egy ilyen beszélgetés alkalmával merült fel, hogy mivel szeretne foglalkozni György herceg és Sarolta hercegnő. A beszélgetések alkalmával szinte minden alkalommal szóba kerül a jótékonyság és az Egyesült Királyság Nemzeti Egészségügyi Szolgálatának a munkája, ez pedig úgy tűnik, hogy két gyerekükben is nagy változásokat indított el.

Sarolta hercegnőnek nagyon határozott elképzelése van a jövőjéről, ezt pedig Vilmossal és Katalinnal is megosztotta.

Egy a palotához közeli forrás elárulta, hogy a kis Sarolta hercegné bár még nagyon fiatal, de ha felnő, akkor ápolónő szeretne lenni. Persze azzal már most is tisztában van, hogy a hercegnői rangja sok mindenben fogja befolyásolni a pályaválasztását, ám most úgy tűnik, hogy ez számára a legvonzóbb opció. Katalin és Vilmos nagyon büszkék rá és számukra is egyértelmű, hogy nagyon ügyes lenne Sarolta ebben a szakmában. Nagyon gondoskodó kislány, aki figyel mások igényeire, ez már abból is látszik, ahogy a rakoncátlankodó Lajos herceget próbálja idősebb testvérként nevelni a nyilvános eseményeken.

Ám nem ő az egyetlen, aki civil hivatást választana magának, György hercegnek is határozott elképzelései vannak.

A brit királyi család leendő trónörököse fel feltétlenül a trónnal szemez: György herceg ugyanis rendőr szeretne lenni. Míg Sarolta választása nem sokban befolyásolná a palota életét, ha a leendő trónörökös döntene úgy, hogy civil foglalkozást választ, akkor komoly gondok is adódhatnak az örökléssel. Korábban Vilmos is kacérkodott a rendőri pályával, ám ő végül elfogadta a sorsát és azt, hogy egyszer uralkodó lesz. Bárhogyan is döntenek, az biztos, hogy Katalin és Vilmos megpróbálják majd őket mindenben támogatni, hiszen fontos a hercegnői és a királyi cím, de azt mindennél előbbrevalónak tartják, hogy a gyermekeik boldog, egészséges felnőttek legyenek, ha ezt pedig egy foglalkozás fogja nekik megadni, akkor azt is meg fogják oldani. Mindenesetre az nagyon érdekes fordulat lenne, ha a legkisebb Lajos herceg foglalhatná el a trónt, amikor arra kerül a sor.

Az biztos, hogy hosszú út áll még a gyermekek előtt és az, hogy most mit terveznek a jövőben még rengeteg dolog miatt változhat. Sarolta már az utóbbi években is rengeteget komolyodott, ebben a videóban csodásan összeszedték a hercegnő legszebb pillanatait:

Forrás: mirror, glamour