promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Vilmos nem tűr tovább, Harry most Diana emlékét alázta meg: kivéreztetik a sussex-i herceget?

Vilmos nem tűr tovább, Harry most Diana emlékét alázta meg: kivéreztetik a sussex-i herceget?

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Celeb & Bulvár
Kategória fejléc

Vilmos nyilvánosan üzent testvérének, emiatt ki fogják csinálni a britek Harry-t.

Harry és Vilmos herceg testvéri szövetsége sokáig példa értékű volt. A királyi család fontos, megbecsült tagjai voltak és úgy tűnt, hogy azt is remekül feldolgozta a két testvér, hogy Vilmos lesz a trónörökös. Édesanyjuk korai halála pedig eltéphetetlen kapocs kettőjük között, együtt dolgozták fel a gyászt és a veszteséget. Mindenben támaszkodhattak egymásra, így természetes volt az is, hogy Harry nagyon boldog volt, mikor bátyjára rátalált a szerelem Kate Middleton személyében. Vilmos pedig szintúgy boldog volt, mikor Harry is megállapodott Meghan Markle mellett. Ekkor még nem sejtették, hogy ez a szerelem az egész királyi család életét felborítja.

Meghan Markle és Harry herceg szerelme a nő korábbi munkája és családi állapota miatt veszélyes volt a királyi családra.

Meghan Markle elvált nő volt, aki korábban színésznőkét dolgozott és igazán nagyvilági életet élt, így a kezdetektől fogva aggódtak amiatt, hogy be tud-e illeszkedni a királyi családba. Ám mindenki nagyon igyekezett, hogy Meghan kényelmesen érezze magát, sőt mi több, az eljegyzési gyűrűjét Diana hercegné korábbi gyémántjaiból készítették, ezzel is jelezve, hogy befogadják őt és ezáltal fontos része lesz a családnak.

A viszony azonban nagyon hamar elmérgesedett, Harryék pedig kiváltak a családból, ami nagyon úgy tűnik, hogy soha nem fog már egyesülni, főleg nem a mostani hírek szerint,

Diana gyémántjai szőrén-szálán eltűntek, a gyűrűt hosszú ideje nem látták Meghan-on és arra gyanakodnak, hogy Harry felesége egyrészt pénzéhségből, másrészt a palotának való odaszúrásként, de eladta azokat.

Vilmos válaszokat követel Harrytől és Meghantól, valamit bizonyítékot arra vonatkozóan, hogy a drágakövek még a birtokukban vannak. Bár a királyi családból kivált pár már sok aljas húzást elkövetett, valószínűleg mid közül az fájna Vilmosnak a legjobban, ha Harry így meggyalázta volna imádott édesanyjuk emlékét.

A britek is háborognak és szintén kíváncsiak az eljegyzési gyűrű sorsára.

Hihetetlen antipátia övezi Sussex volt hercegét és hercegnéjét, de az, ha bemocskolták volna Diana hagyatékát, végleg megbocsájthatatlan bűn lenne a nép szemében. A pár természetesen lapít, nem foglalkoznak  számonkérésekkel, így viszont az is valószínű, hogy Károly legnagyobb vágya, hogy láthassa unokáit, nem fog teljesülni.

A királyi család az utóbbi időben különböző módszerekkel igyekszik revansot venni az őket többször hátbaszúró Harryn. Több peres ügye is folyamatban van korábbi hazájába, ezeket pedig a külföldre költözéssel sem tudta maga mögött hagyni. Többek között a királyi család megszüntette Harry herceg védelmét, amennyiben a szigetországba látogat, mivel ez agy plusz kiadás a palotának és úgy gondolták, hogy erre Harry már nem jogosult. Harry megtámadta ezt az ítéletet, á a bíróság ismét nem az ő javára döntött.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy egyre több az arra vonatkozó pletyka, hogy mindez a háborúzás felesleges volt, ugyanis Meghan és Harry házassága menthetetlenül a végéhez közeledik.