promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Olyasmi derült ki Harry hercegről, amire Meghan Markle sem számított, közeli kollégája buktatta le

Olyasmi derült ki Harry hercegről, amire Meghan Markle sem számított, közeli kollégája buktatta le

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Meghan Markle és Harry herceg házassága nem volt botrányoktól mentes, a környezetükben számtalan ember nyilvánította ki a véleményét a helyzetükről és olykor igencsak karcos vélemények hangzottak el.

A mai napig nem tűnik úgy, hogy csillapodnának a kedélyek a királyi család és a sussexi pár között, amely családi kapcsolat még II. Erzsébet élete alatt romlott meg annyira, hogy Harry és felesége, a ’Suits’ tévésorozat sztárja, Meghan Markle el is költöztek Nagy-Britanniából, lemondtak minden tisztségükről és inkább az Egyesült Államokba tették át székhelyüket.

Harry és Meghan folyamatosan járják a világot, számtalan alkalommal jelentek meg nyilvánosan a követőik előtt, számos interjút is adtak, amiben a családi helyzet nehézségeiről is beszéltek. A páros legutóbb májusban jelent meg Nigériában, ahol egyebek mellett házigazdája volt egy női egyenjogúságot erősíteni szándékozó rendezvénynek.


Ahogyan a brit Express magazin is kiemeli, ezen útjuk során Harry és Meghan igazi mintapárnak tűntek, akik tényleg nagyon szerelmesek és boldogok egymással. Ezt a nyilvános képet pedig megerősítette Meghan korábbi Suits-os kollégája, Wendell Pierce is, akit a Tony Awards díjátadón kérdeztek színésztársa turbulens családi életéről.

„Amikor Meghan a városba jött tavaly, valamilyen díjátadóra érkezett, akkor volt lehetőségem üdvözölni őket és átadni jókívánságaimat neki, Harry-nek, valamint a gyerekeknek. Akkor nagyon úgy tűnt, hogy boldogok, nagyon szerelmesnek tűntek és ez a legfontosabb dolog jelenleg”

Wendell egyébként arról is beszélt, hogy amióta véget ért a Suits sorozat, azóta is alkalmanként tartja a kapcsolatot Meghan Markle-lel és elmondása szerint kifejezetten jó emlékei vannak a közösen eltöltött időről, valamint a közös munkáról, egyértelműen kifejezte, hogy jó volt együtt dolgozni a hercegnével. Magáról a sorozatról pedig elmondta: meglepte, hogy a tavalyi év során hirtelen mennyire felkapott lett és egy új generáció kezdte el nézni azt követően, hogy bekerült a Netflix kínálatába.

Akkorát robbant ráadásul a sorozat népszerűsége, hogy már rendeltek is belőle egy spin-off sorozatot „Suits LA” néven, méghozzá Stephen Amell főszereplésével. Azóta természetesen folyamatos a spekuláció, hogy a hercegnő is visszatérne a sorozatba Rachel Zane ikonikus szerepében, ráadásul egy Oprah-nak adott interjúban Meghan fűtötte is a spekulációkat azzal, hogy nem zárta ki a lehetőségét a visszatérésnek.