promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Példa nélküli döntést hozott Károly Katalin hercegné állapota miatt: azonnal cselekednie kellett
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy belső forrás ezt mondta a Windsorban történtekről.

Az egész világ aggódva figyeli a királyi családot, mióta több szörnyűség is kiderült a Palotában: először Károly hercegnél diagnosztizáltak rákot, majd nem sokkal később jött az igazi feketeleves, Katalin hercegné rutin hasi műtétje is jóval súlyosabb problémákra mutatott rá. A hercegné szintén rákkal küzd, ám sokáig ezt nem szerette volna megosztani a közvéleménnyel. Amikor Károly megtudta fia betegségét, akkor egy pillanatig sem habozott: súlyos állapota ellenére Londonba utazott, hogy beszéljen menyével, biztosítani akarta támogatásáról Katalint, akit az uralkodó lányaként szeret.

Károly fontosnak tartotta, hogy hozzá hasonlóan Katalin is nyilvánosságra hozza állapotát, így a látogatás is szimbolikus idejű volt. Katalin ekkor már felvette a híressé vált videóüzenetét, melyben bejelenti betegségét, ám ekkor ezt még nem mutatták be senkinek. Károly nyilván tudta, hogy nehéz időszak áll a hercegné előtt, hiszen mindenki az állapotával, a gyógyulási esélyeivel fog foglalkozni és elindul a rémhírkeltés, ám ekkoriban már nagyon vad pletykák keltek szárnyra, így szükség volt erre a tisztázó üzenetre.

A hercegné örült a látogatásnak, mivel személyes jellegű kérdései voltak az uralkodóhoz: tudni akarta, hogy ő hogyan birkózik meg a diagnózissal, hogyan viseli ezt a környezete és a kezelés hatásairól is érdeklődött. Katalin hercegné sokkos állapotban volt, mikor meghallotta, hogy a rettegett betegséggel küzd, de gyorsan meg is nyugtatta magát (és a világot) azzal, hogy minden rendben lesz. A jelenlegi hírek szerint valóban teljes erejével a gyógyulásra, családjára és gyermekeire koncentrál, a kezelését pedig már elég régóta elkezdték. Az viszont szinte biztos, hogy idén már nem láthatjuk nyilvános rendezvényen.

Egy Palotához közel álló forrás szerint szokatlan, hogy Károly és Katalin kettesben beszélgessenek, szinte példa nélkülinek emlegette a találkozást. A nehéz helyzet természetesen feloldja ennek a furcsaságát és nem arról van szó, hogy bármilyen ellentét lenne közöttük, azért kerülnék egymás társaságát. Az informátor azt is elmondta, hogy Károly meghatódva és elérzékenyülve hagyta el az ebéd helyszínét.

Mindenki abban reménykedik, hogy mindkettőjüknek sikerül leküzdenie a betegséget és visszatérni hivatalos feladataikhoz: ez a szörnyű esemény pedig még közelebb hozta őket egymáshoz. Az biztos, hogy támogatják egymást, ez pedig mindkettőjüknek erőt adhat a mindennapokhoz.

Károly nagyon jó viszonyt ápol Katalinnal és a gyermekeivel is, ezen a felvételen például őszintén mosolyog unokái csinalankodásán:

Forrás: blikkrúzs

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás