promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghannek és Harrynek tizedannyi pénze sincs, mint Mészáros Lőrincnek, amerikai barátaikhoz képest pedig egészen eltörpül a vagyonuk
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Persze azért nem kell nélkülözniük, de vannak náluk jóval tehetősebb barátaik is az Egyesült Államokban.

Mióta Harry herceg és Meghan Markle az Egyesült Államokba költöztek, igyekeznek több lábon állni, elindították saját produkciós cégüket, az Archewell Productions-t, majd egy ideig a Spotify-jal is együttműködtek, valamint a Netflix-szel is szerződést kötöttek.

Csak az utóbbi több tízmillió fontot hozott nekik a konyhára, és nagyon úgy tűnik, hogy a rövidesen lejáró szerződést meghosszabbítják majd, hiszen nem csupán az anyagiak hoznak hasznot nekik, hanem az egyre szélesedő kapcsolati hálójuk is.

A pár vagyona jelenleg 48 millió font, azaz hozzávetőlegesen 20 milliárd forint körül lehet, ami még magyar viszonylatban sem tűnik olyan hatalmasnak – csak összehasonlításképp, hazánk leggazdagabb emberének, Mészáros Lőrincnek a vagyonát 592 milliárd forintra becsülik.

Azonban még ezek a hétköznapi ember számára elképzelhetetlenül nagy összegek is eltörpülnek Harryék baráti körének vagyonához képest. Ott van például a talkshow-legenda Oprah Winfrey, akivel évek óta jó kapcsolatot ápol a pár, többek között meg is hívták 2018-as esküvőjükre. Oprah határozottan támogatta őket abban is, amikor maguk mögött hagyták a királyi család kötöttségeit.

A 70 éves tévés személyiség villája is Meghanék birtokához közel található, Oprah 42 hektáros telken elterülő háza ugyanakkor közel dupla annyit ér, mint Harryék teljes vagyona, és ez még mind semmi ahhoz a 2,8 milliárd dollárhoz képest, amivel Oprah rendelkezik.

Harryék másik dúsgazdag barátja Tyler Perry filmrendező, aki felajánlotta Los Angeles-i villáját a párnak, amikor 2020-ban az Egyesült Államokba érkeztek. Perry, aki a pletykák szerint Lilibet hercegnő keresztapja lesz, már évek óta közeli barátja a párnak. Vagyonát 1,4 milliárd dollárra becsülik, csak a négy évvel ezelőtt Harrynek és Meghannak kölcsönadott villája mintegy 15 millió dollárt ér.

Forrás: Daily Record

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás