promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fajsúlyos véleményt mondtak Amerikában a Most vagy soháról, telt házas vetítésen mutatták be Rákay Philipék filmjét a tengerentúlon
Borítókép:  Fotó: Facebook / Most vagy Soha
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Egyesült Államokban is vetítik a filmet, megszólaltatták a nézőket, miután kijöttek a moziból.

London után Los Angelesben, majd New Yorkban is bemutatták a Most vagy sohát, melyről idehaza már szinte mindenki elmondta a véleményét, legyen az akár támogató, akár kritikus jellegű. A New York-i vetítés kapcsán a film egyik főszereplője, a Szendrey Júliát alakító Mosolygó Sára is megszólalt:

„Mindenhol hatalmas szeretettel fogadják, ami nagyon jó érzés, és nem is gondoltam volna, hogy ennyire kíváncsiak ránk és hogy ennyire szeretni fogják a filmet”

– nyilatkozta a köztévé híradójának.

A rendező, Lóth Balázs számára különösen sokat jelentett az amerikai bemutató, ugyanis a New York Film Academyn végzett:

„Ez egy olyan film, ami úgy gondolom, hogy a világon minden közönségnél megállja a helyét, kifejezetten olyan ízléssel, olyan nemzetközi filmnyelvvel lett megfogalmazva, amit Amerikában is értenek, egy kicsit az amerikai filmekre is emlékeztet a stílusa”.

A filmet telt ház előtt mutatták be az Egyesült Államok közönsége előtt, a vetítést követően pedig megszólaltatták a nézőket is, akik kamerák előtt osztották meg első benyomásaikat a film kapcsán:

„Én nem vagyok magyar, szóval semmi közöm nem volt a filmhez, de nagyon tetszett a film, fantasztikus volt. Az ember néha elalszik egy filmen, na ezen nem aludtam el. Remélem, hogy mindenki látni fogja”

- fogalmazott egy hölgy.

Egy másik néző sem fukarkodott az elismerésekkel, azt mondta, hogy teljesen elvarázsolta az alkotás. De olyan is volt, aki a jelmezeket és a színészi játékot méltatta, hozzátéve, hogy a történet is remekül működött a filmvásznon.

„Hálás vagyok, hogy egyáltalán egy ilyen filmet lehet itt Amerikában látni, hatalmas teljesítmény”

– vélekedett magyarul egy néző, az említett videó végén pedig az látható, hogy a moziban ülők megtapsolják az alkotást a vetítést követően.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás