promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Sváby András keserű gyerekkoráról és nagy szerelméről vallott, híres énekesnő rabolta el a szívét

Sváby András keserű gyerekkoráról és nagy szerelméről vallott, híres énekesnő rabolta el a szívét

Borítókép:  RTL
Celeb & Bulvár
Kategória fejléc

Szülei üvöltöztek egymással, nem volt harmonikus gyerekkora a műsorvezetőnek.

A népszerű YouTuber, Magyarósi Csaba lakóautózni vitte Sváby András műsorvezetőt, a különleges kirándulás során pedig bensőséges beszélgetés alakult ki kettejük között, és olyan helyekre látogattak el, ami régi emlékeket idézett fel a Heti Napló házigazdájában.

Sváby-t néhány nappal ezelőtt még az RTL reality műsorában, az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című produkcióban láthattuk, ám csak rövid ideig szerepelt a műsorban, így nem volt ideje kibontakozni, nem úgy, mint ezúttal, amikor családjáról és régi szerelméről is beszélt.

A Dunához is ellátogattak, ahol a műsorvezető megmutatta kedvenc palacsintázóját, elárulva, hogy az első nagy szerelme, Péterfy Bori is a közelben lakott:

“Nagyon szép, egyenesen gyönyörű lány volt. De kicsi gyerekek voltunk még ekkor”

– mondta.

Sváby András a beszélgetés során kendőzetlen őszinteséggel vallott szülei házasságáról is:

“Nem volt egy mintaházasság. Sokat veszekedtek. Nem úgy emlékszem vissza a gyerekkoromra, mint egy harmonikus családi gyerekkor, ahol mindig minden klappolt. Gyakorta óriási veszekedések és üvöltözések voltak. De azt gondolom, hogy szerették egymást a maguk módján”

– fogalmazott.

A műsorvezető kitért arra is, hogy egyelőre még nem tudja elképzelni, hogy öreg bácsivá váljon, és nagyon fél ettől az időszaktól:

“Én nem örülök neki, hogy már 57 éves vagyok. Nem jó érzés nekem. Nem érzem magam annyinak, a gyerekeim társaságában is ugyanolyan jól érzem magam, mint a saját generációmmal. A tudat meg a szám zavar benne, mert előbb-utóbb már be fog következni számomra is az a kor, amikor az ember elkezd rohamosan öregedni. És én különben is egy kicsit úgy gondolkodom magamról mint a kutyák, hogy kimarad a felnőtt kor, hogy vannak a gyerek kutyák meg az öregedő kutyák. És én nagyon félek attól, hogy egyszer csak jön egy kattanás és jön a 60-70-72 és az ember egy pillanat alatt az ember nagyon öreg bácsivá válik”

– idézte Svábyt az NLC.

A lakóautós beszélgetés nem mellesleg Sváby András legújabb műsorához is kapcsolódik, melyben azonban ő lesz a sofőr, és olyan vendégeket visz magával, mint Alföldi Róbert, Geszti Péter, Falusi Mariann, Kajdi Csaba Cyla, Lakatos László, Rubint Réka, Szabó Győző és Szilágyi Liliána. Az Útközben elmeséled hétfőn indul a Viasat3 csatornán, és a beszélgetéseké lesz a főszerep a kétnapos utazás során, melyen minden modern technika használatát mellőzik a főszereplők.