promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenet, 11 év után nyilvánosan látták Michael Schumachert, így kommunikál az emberekkel az egykori F1-es legenda

Döbbenet, 11 év után nyilvánosan látták Michael Schumachert, így kommunikál az emberekkel az egykori F1-es legenda

Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Autó & Motor
Kategória fejléc
Promotions

Arról is tudni, miként kommunikál a külvilággal a hétszeres világbajnok.

Tizenegy évvel a súlyos és kis híján végzetes síbalesete után Michael Schumacher, a Forma-1 hétszeres világbajnok legendás versenyzője először jelent meg nyilvánosan lánya, a 27 éves Gina Schumacher esküvőjén.

A hír hatalmas visszhangot váltott ki, mivel Michael Schumacher a 2013. december végén bekövetkezett életveszélyes fejsérülése óta a nyilvánosságtól teljesen elvonulva él. Azóta családja szigorúan őrzi magánéletét, az egészségi állapotáról szóló információk kapcsán pedig semmit nem osztanak meg a közvéleménnyel.

Gina mallorcai esküvője egy meghitt, privát esemény volt, ám a jelenlévők – akiktől elvették a telefonjaikat - beszámolója szerint édesapja is ott volt, ám egészségi állapota miatt csupán korlátozottan vett részt az eseményen, és csak a szűk családi kör találkozhatott vele.

Így kommunikál Schumacher

Bár a sajtó nem kapott hivatalos képeket vagy nyilatkozatokat Schumacher részvételéről, néhány meghívott vendég és közeli ismerős megosztott információkat arról, hogy a legendás versenyző családja körében jelent meg, és szeretettel vették körül őt.

Michael Schumacher állapota így továbbra is rejtély marad, hiszen a család rendkívül diszkréten és szigorúan kezeli a témát, azonban így is kiszivárgott néhány pletyka az eseményről. Flavio Briatore volt felesége, Elisabetta Gregoraci ugyanis azt mondta, hogy Schumacher továbbra sem képes szavakkal kommunikálni.

„Michael nem beszél, a szemével kommunikál. Csak három ember látogathatja őt, és én tudom, hogy kik azok. Spanyolországba költöztek, és a felesége egy kórházat rendezett be abban a házban”

– idézte a Renault egykori csapatfőnökének feleségét a Bors.

Schumacherről az elmúlt években számtalan szóbeszéd jelent meg, melyet felesége, Corinna általában rövid időn belül cáfolni szokott. A bulvársajtóval számtalanszor meggyűlt a baja a családnak, rengeteg jogi csatározás a bíróságon végződött, korábban pedig meg is zsarolták őket, hogy fotókat tesznek közzé a legendás versenyzőről. Ez végül nem történt meg, ám minden bizonnyal az eddigieknél is nagyobb óvatosságra kényszerítette a zárkózott családot.

Az említett lagzin egyébként Michael öccse, Ralf is ott volt, aki nemrég azzal került a címlapokra, hogy coming outolt, korábbi felesége pedig hazugnak nevezte őt, amiből botrányos üzengetés kerekedett.

Forrás: Bors