promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Retteg Michael Schumacher családja: otthonukban készítettek felvételeket, minden kiderülhet, amit eddig titkolni akartak
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Családon belüli az illető, aki mindenről lerántja a leplet.

Idén lesz 10 éve, hogy a Forma-1 és a sport világát szörnyű tragédia rázta meg: Michael Schumacher, kiváló pilóta egy síbaleset közben elesett, fejét beverte egy sziklába és súlyos fejsérülést szenvedett. A legenda azóta teljesen eltűnt az emberek látóteréből, azonban hiába az eltelt idő, a közvélemény nem csillapodik: tudni akarják mi történt kedvenc pilótájukkal. "Schumi" családja azonban hajthatatlan: sem a gyermekei, de orvosai és ügyvédje sem hajlandó semmit elárulni arról, hogy pontosan mégis milyen állapotban telnek az egykori Forma-1es sztár mindennapjai.

Bár a közvélemény erős nyomást gyakorol rájuk, többször is kifejtették, hogy nem fognak nyilatkozni, képeket, vagy felvételeket mutatni Michaelről, de megértik az emberek kíváncsiságát, viszont nem fognak engedni a társadalmi nyomásnak.

Most viszont az egész családot aggodalommal tölti el egyikük viselkedése: Michael fia, a 24 éves Mick és új barátnőjének kapcsolatát nem nézi jó szemmel a sztár felesége, Corinna. Laila Hasanovic 23 éves és mint a legtöbb mai fiatal, teljesen a közösségi média bűvöletében él és rengeteget posztol, valamint nem titkolt célja az sem, hogy minél több követője legyen.

A családban felmerült, hogy a fiatal lány mit lenne hajlandó megtenni ezért és nagyon aggódnak, hogy esetleg olyan információk szivároghatnak ki Corinna népszerűségmániájából kifolyólag, melyeket ők hosszú évek óta gondosan próbálnak titkolni.

Instagramon, Youtube-on és TikTok-on is aktív a szőke szépség és mint minden influenszer a mindennapjairól és a magánéletéről posztol. A svájci luxusvillába, ahol Michaelt ápolják csak a legközelebbi ismerősök léphetnek be, akik természetesen semmit nem dokumentálnak, teljesen ki van zárva bári nemű fényképezés. Az, hogy Corinna ellenszenve elmúlik-e és bizalmába fogadja-e fia választottját, az nagyrészt a Leilán múlik.

Itt megnézhetitek a fiatal szerelmeseket, azt meg kell hagyni, hogy nem csodáljuk a fiatal Mick rajongását, azt pedig csak remélni tudjuk, hogy a szőke szépség nem él vissza a család bizalmával:

Forrás: intouch.wunderweib.de

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás