promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Bedurvult a Schumacher-botrány, hazugnak nevezte volt feleségét, aki kifakadt a nagy vallomás után

Bedurvult a Schumacher-botrány, hazugnak nevezte volt feleségét, aki kifakadt a nagy vallomás után

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Valaki nem mond igazat, csúnya ügy bontakozott ki közel egy évtizeddel a válásuk után.

Az egykori F1-es pilóta néhány héttel ezelőtt döntött úgy, hogy felfedi nagy titkát és felvállalja a világ előtt, hogy egy férfival él párkapcsolatban. Manapság már túl nagy meglepetést nem okoz egy ilyen bejelentés, még akkor sem, ha azt egy híresség teszi, ám ami utána jött, az már sokkal nagyobb feltűnést keltett, ugyanis megszólalt az egykori feleség is.

Cora, aki hosszú ideig volt Ralf Schumacher társa, exférje coming outja után meglehetősen sértődött nyilatkozatot tett:

„Amikor bejelentette, olyan volt, mintha szíven szúrt volna. Úgy érzem, hogy kihasznált a házasság alatt, elvesztegettem a legjobb éveimet”

– fogalmazott volt felesége, akivel 14 évnyi házasság után, 2015-ben váltak el, és egy közös gyermekük született, David szintén autóversenyzői karriert épít.

„Rengeteg kérdést teszek fel magamnak - egyáltalán őszinte volt velem? És van még valami, ami ennél is fontosabb, ami foglalkoztat: szeretett-e valaha engem? Vakon bíztam benne, és ezért minden szava szent volt számomra.”

„Bárcsak Ralf bevont volna engem is, ez a tisztelet jele lett volna. F1-es pályafutása alatt sok pletyka keringett a paddockban. Kértem, hogy tisztázza, igaz-e, amit mondtak, de ő mindig tagadta, azt mondta, hogy csak képzelődöm, és segítségre van szükségem

” – tette hozzá Cora, aki szerint volt férje évtizedekig manipulálta őt.

Ralf részéről sem maradt el a válasz, és egyenesen hazugnak nevezte egykori feleségét, majd közzétette korábbi üzenetváltásaikat, melyből kiderült, hogy Cora korábban gratulált kettejüknek.

„Mennyire szánalmasnak kell lennie valakinek ahhoz, hogy közzétegye ezeket a privát üzeneteket"

- érkezett a riposzt Corától, aki szerint volt férje szégyentelenül megsértette a jogait. A nő állítása szerint Ralf az asszisztenseként mutatta be párját, így továbbra sem tudni, hogy melyikük ferdítette el a történetet.

Forrás: Daily Mail