promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Bikinis lányokkal reklámozzák Magyarországot az államalapítás ünnepén, százezrek bámulják szájtátva a nem mindennapi imázsfilmet

Bikinis lányokkal reklámozzák Magyarországot az államalapítás ünnepén, százezrek bámulják szájtátva a nem mindennapi imázsfilmet

Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions

Természetesen a gulyás, Budapest, valamint a Duna is szóba került.

Két nap alatt több mint negyedmillióan nézték meg a WeGeo csatorna Magyarországról szóló, 15 perces kisfilmjét. Épp az államalapítás ünnepének környékére sikerült egy elég formabontó születésnapi köszöntőt készíteni országunk számára.

A csatorna meglehetősen egyszerű módon igyekszik kattintásra bírni a YouTube-on barangolókat, borítóképnek ugyanis általában bikinis lányokkal kombinálnak, ami Magyarország esetében sem maradhatott ki, a leírásban pedig az szerepel, hogy a miénk az az ország, ahol az emberek együtt fürdőznek.

Ezzel persze arra céloztak, hogy rengeteg a fürdő, de nem felejtették el megemlíteni az ország gazdag történelmét sem, mint ahogy az ilyenkor kötelező elemek is szóba kerültek, például a gulyás, vagy éppen a kürtőskalács.

A videóban különleges identitású ékszerdoboznak titulálják Magyarországot, amely Európa nyugati és keleti fele között egyfajta átmenetet képez. Emellett a kontrasztok országának is nevezik, ahol a történelem és a modern élet tökéletes harmóniában van egymás mellett.

Budát „ősi városként” emlegetik, míg Pestet vibráló metropolisznak, a magyarokról pedig úgy vélekednek benne, mint akik sohasem adták fel a szabadságukért folytatott harcot. Habár a Monarchia idejét, csakúgy, mint a vasfüggöny korszakát helyesen említik benne, az 1989-es események mellé társított képek valahogy nem passzolnak.

Sajnos szinte csak a főváros nevezetességeiről láthatunk vágóképeket, Debrecen és Szeged leginkább csak a lakásárak miatt került szóba. Érdekesség viszont, hogy a szokásos „klisék” mellett az ország húzóágazatát, így az autógyártást is felhozzák, de még a rezsiköltségekről is szó esik.

Turistacsalogatónak legfőképp a budapesti látványosságokat említik, no meg persze a kulináris élvezeteket, amivel egyet is lehet érteni, habár itt érdemes hozzátennünk, hogy vidéken is akad bőven látnivaló, célszerű lenne a főváros határain túlra is kikacsintani az ilyen és ehhez hasonló videókban.