promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Magyarországról mutattak képeket külföldieknek, az egyiktől teljesen kikerekedett a szemük

Magyarországról mutattak képeket külföldieknek, az egyiktől teljesen kikerekedett a szemük

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem mindennapi válogatás videót mutattak külföldieknek, szépen kikerekedett a szemük.

Manapság hatalmas divat az interneten az olyan kis videók keverése, amikor egy országról szóló kis úti film, esetleg bemutató vagy netalán reklámvideó kerül a külföldiek elé, akik pedig ezt élénk rakciókkal kísérik, és honorálják az olyan látványt, ami teljesen letaglózza őket. Nos, az ilyen műfajú videók esetén arról van szó, hogy messzi földön élő idegenek első alkalommal látják hazánk legfontosabb tájait, az olyan látnivalókat, amelyekre itthon büszkék vagyunk.

Szinte kultúrsokként éri őket tehát a a rengeteg felvétel, nekik ismeretlen tájakról, és a videó mellett az ő reakciójukat is megfigyelhetjük, hiszen egy kis ablakban megy a videó, mellette pedig láthatjuk azt is, amire nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy hol kerekedik ki a szemük.

Abban a videóban, amit hoztunk, az egyik legnagyobb csodálat ott látszódik a videóban, amikor bemutatják a nézőnek a Gombos-hegyi lépcsőzetes pincesort, amely a Tokaj-hegyalja világörökségi terület egyik legnagyobb látványossága.

Sokan ezt a látványosságot úgy is hívják, mint a magyar hobbitfalu, és a külföldi vendégnek is rögtön Peter Jackson remekműve, A Gyűrűk Ura trilógia híres színtere jut az eszébe. Ki is kerekedik rendesen a szeme arra, amit lát.

Ám a videóban vannak egyéb érdekes részek, a Balaton egyes részeit is bemutatják, de megnézhetitek egyben is, hogy a sok magyar képkocka milyen reakciókat vált ki a külföldi nézőből, aki most látja valószínűleg ezeket először.

Felkészültetek?

Íme a reakciók: