promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Botrány az Árulók körül: Molnár Áron alaposan helyretette a nézőket

Botrány az Árulók körül: Molnár Áron alaposan helyretette a nézőket

Borítókép:  rtl.hu
TV műsorok
Kategória fejléc

Elszabadultak az indulatok Az Árulók nézői között.

Az RTL nézői túlságosan komolyan veszik most már Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban című műsort. Egyre jobban támadják azokat a szereplőket, akikkel valamiért nem szimpatizálnak. Először Bereczki Zoltánon köszörülték a nyelvüket, aztán Herceg Erika került kereszttűzbe, legutóbb pedig Lakatos László miatt szabadultak el az indulatok, miután a humorista olyan taktikát választott magának, ami sokaknak nem tetszett.

Lakatos László az elejétől fogva mindenben követte jóbarátját és szövetségesét, Vályi Istvánt, ami odáig fajult, hogy még árulótársai ellen is fordult. Először Erős Antóniát kezdte el kiszavazni a kerekasztal-beszélgetéseken, majd Henire vetett szemet, és megpróbálta mindenáron gyanúba keverni őt. Legalábbis a nézők ezt látták a műsorban, emiatt pedig igen vehemens véleményeket fogalmaztak meg Lakatos Lacival kapcsolatban.

A kialakult botrányt már Molnár Áron sem hagyta szó nélkül; a közösségi oldalán védte meg játékostársát.

Tekintve, hogy egyre keményebb helyzet állt elő a nézői véleményeknél, a színész elérkezettnek látta az időt, hogy kiálljon Lakatos László mellett. Azt mondta, nagyon jó volt vele játszani, mert éles, nagyon vicces és emberi.

„Aki most őt ekézi, az gondolom a Vak Angyalnak is gyűjtött volna a szemműtétre? Ez egy játék, amiben mindenkinek van egy stratégiája és egyáltalán nem az emberi milyenség jön csak felszínre. Az árulók célja, hogy iszonyatosan megvezessenek minket, átverjék az agyunkat és győzzenek. Én pontosan emlékszem, hogy micsoda sértődések voltak az egyetemen nálunk, amikor gyilkosost játszottunk. Pedig csak játék”

Molnár Áron arra kérte a nézőket, hogy az ócsárolás helyett inkább élvezzék a műsort, mert véleménye szerint Az Árulók végre egy olyan tévés produkció, amin lehet kicsit gondolkodni, és nem - ahogy ő fogalmazott - prosztó, primitív ordibálások közepette szakítanak celebek egymással, vagy aljasulnak le a nézettség miatt.

Egyre keményebb a helyzet a kastélyban. De egyre keményebb a helyzet a nézői véleményeknél is. Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy kiálljak Lakatos László mellett. Laci, konkrétan gyilkosként védi az ártatlanokat és szerintem szuperul játssza ezt a játékot. Hihetetlenül jó Lacival játszani, mert éles, iszonyú vicces és emberi. Aki most őt ekézi, az gondolom a Vak Angyalnak is gyűjtött volna a szemműtétre? Ez egy játék, amiben mindenkinek van egy stratégiája és egyáltalán nem az emberi milyenség jön csak felszínre. Az árulók célja, hogy iszonyatosan megvezessenek minket, átverjék az agyunkat és győzzenek. Én pontosan emlékszem, hogy micsoda sértődések voltak az egyetemen nálunk, amikor gyilkosost játszottunk. Pedig csak játék. Élveztétek inkább ezt az unikális műsort és ne ócsároljatok. Végre egy műsor, ahol kell egy kicsit gondolkozni és nem prosztó, primitív ordibálások közepette szakítanak celebek egymással, vagy aljasulnak le a nézettség miatt. #gyilkosságakastélyban #azárulók #rtlhu #árulók #rtlplusz #reklám

Posted by Molnár Áron on Tuesday, October 1, 2024

Lakatos László távozott

Végül a nézőknek nem kellett sokat várniuk arra, hogy Lakatos Laci kiessen a játékból. A legutóbbi adásban fele-fele arányban kapott szavazatot Mariann-nal, így aztán a játékosoknak újra kellett szavazniuk - de akkor már csak a két fő gyanúsítottra. Mivel Lacira esett a többség választása, neki kellett felfednie magát. Az Árulók szereplői így egy újabb gyilkost buktattak le, és ha hihetünk Szorcsik Viki elszólásának, akkor Dér Heni napjai is végesek, tehát hacsak nem hívtak be egy újabb játékost árulónak, Hevér Gábor egyedül marad.

A legveszélyesebb ártatlan most sokak szerint Bea, aki a legutóbbi kerekasztal-beszélgetésen megnevezte azt a három játékost, aki neki gyanús. Hihetetlen, de pont azoknak a nevét említette meg, akik valóban árulók.