promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Sváby András a műsor után üzent az Árulók játékosainak, ezt írta nekik a kiszavazás után

Sváby András a műsor után üzent az Árulók játékosainak, ezt írta nekik a kiszavazás után

Borítókép:  Sajtóklub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc

Ezt üzente Sváby András, miután kiszavazták Az Árulók-ból.

Sváby András mindössze három nap után távozni kényszerült Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban című műsorból, miután a legutóbbi kiszavazás során ő rá esett a többség választása. Az RTL krimi-reality-je szerda este egy nagyon izgalmas adással folytatódott: kiderült, hogy az árulók Vadon Janitól szabadultak meg Bárdosi Sándor után, majd az esti kerekasztal-beszélgetésen a legtöbb játékos két ember között vacillált, hogy melyikük lehet gyilkos. Mariann és Sváby András végül 8-8 szavazatot kapott játékostársaiktól, ezért rendkívüli helyzet állt elő Az Árulók menetében, mindenkinek újra kellett szavaznia, de ezúttal csak Andrásra és Mariannra lehetett tenni a voksot.

Miután kiszavazták, Sváby András kiállt a terem közepére, és szembesítette a játékosokat arról, hogy rossz döntést hoztak, mivel ártatlan volt. Sokakat megrázott ez a kijelentés, főleg Url Izabellt, aki saját magát érezte felelősnek azért, mert rossz embert száműztek, hiszen az ő szavazatán dőlt el, hogy végülis melyik játékosnak kell elhagynia a kastélyt.

Miután véget ért számára a műsor, Sváby András a közösségi oldalán üzent játékostársainak.

A műsorvezető nagyon örült, hogy ismét visszatérhetett a műsorba, annak pedig még inkább, hogy most nem őt ejtették ki elsőként. Elárulta, hogy nagyjából ennyit is tervezett Az Árulók-ban maradni, úgy érzi pont jókor terelődött rá a gyanú, amikor még nem sérült a lelke.

Hozzátette, hogy fantasztikus embereket ismert meg a műsorban, és nem csak az ártatlanok között. A többséget nagyon szerethetőnek találta, akitől pedig viszolygott, arról pedig azt mondta, hogy emiatt lehet fontos karaktere a játéknak. Ezek után üzenetet küldött az egész csapatnak:

„Hajrá ártatlanok és hajrá gyilkosok!”


Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban csütörtök este folytatódik az RTL-en, aztán csak hétfőn lesz legközelebb új adás, ugyanis pénteken jön ismét a Fort Boyard - Az erőd, amiben új csapatok és új játékok lesznek. Közben az RTL váratlanul megvariálta a műsorrendjét, a Házasodna a gazdát levették a pénteki műsorról, és Sebestyén Balázs Gyertek át! című produkciójának 7. évadát rakták a helyére. A legutóbbi évad adásait eddig csak az RTL+ felületén lehetett követni, de most az anyacsatornára is megérkezik.