promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Röhejes hiba csúszott az RTL műsorába, Erős Antónia köpni-nyelni nem tudott a döbbenettől

Röhejes hiba csúszott az RTL műsorába, Erős Antónia köpni-nyelni nem tudott a döbbenettől

Borítókép:  Sajtóklub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc

Hatalmas bakit láthattak a nézők az RTL kiemelt műsorában.

Röhejes baki csúszott az RTL műsorába, Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban című krimi-reality keddi adásába, ami annyira megdöbbentette Erős Antóniát, hogy a híradós köpni-nyelni nem tudott. Az Árpa Attila vezetésével készült produkció második adásában láthatták a nézők és a játékosok, hogy az árulók kit tüntettek el a kastélyból; Bárdosi Sándorra esett a választásuk. Ezt követően pedig megtörtént az első kerekasztal-beszélgetés, amely során a játékosok megvitatták, hogy ki mit gondol a többi versenyzőről, kit gyanúsítanak, és kiről mondják azt, hogy ártatlan.

A beszélgetés végén a játékosok szavaztak: több voksot is kapott Vadon Jani, Muri Enikő, és Erős Antónia, de a legtöbb szavazat Mehringer Marcellre érkezett, ezért ő lett az első kiszavazás áldozata. Talán sokan már nem is emlékeztek arra, hogy ki is Marci valójában: annak idején az X-Faktor 10. évadában szerepelt, mint ByeAlex mentoráltja, és egészen a 4. helyig menetelt a tehetségkutatóban. A verseny során mutatta be első saját dalát Késő már címmel, ami később a slágerlistákon is előkelő helyen szerepelt.

A kiszavazás során egy hatalmas baki történt az RTL műsorában, ugyanis Vadon Jani rosszul írta fel Erős Antónia vezetéknevét a táblájára; két S-sel jegyezte fel.


Ez nagyon megdöbbentette a híradóst, először nem is tudott rá hirtelen mit mondani, csak később jegyezte meg játékostársainak, hogy megmosolyogtató volt látni, hogy Vadon Jani úgy írta el a nevét, hogy már 25 éve ismerik egymást.

Hamarosan jön Az Árulók civil évada

Az RTL korábbi közlése szerint Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban egymás után két évaddal lesz képernyőn a következő hetekben, amiből a soron következő egy civil évad lesz. Ez azt jelenti, hogy a 3. évadban már nem hírességek fognak nyomozni és játszani, hanem átlagemberek, akik február közepe óta jelentkezhettek a műsorba. Erről a szezonról egyelőre semmilyen információt nem hozott nyilvánosságra az RTL, így nem tudni, hogy pontosan mikor indulhat el, illetve hogy meddig tart a jelenlegi évad.