promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Máris utálják az Árulók egyik szereplőjét a nézők, eltávolítanák a műsorból

Máris utálják az Árulók egyik szereplőjét a nézők, eltávolítanák a műsorból

Borítókép:  Sajtóklub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc

Még csak most indult el Az Árulók új évada, de a nézők máris megutálták az egyik játékost.

Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban 2023-ban az RTL egyik legsikeresebb kiemelt műsora volt, így nem csoda, hogy idén újabb évaddal készültek. Ráadásul a csatorna rögtön két új évadot fog leadni egymás után, szóval a nézők most egy darabig nem maradnak izgalmas nyomozások, vádaskodások, és játékok nélkül. Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban új adásait minden hétfőtől-csütörtökig, 19:50-től láthatjuk majd a Fókusz után, péntekenként pedig folytatódik a Fort Boyard - Az erőd, ami már az első héten megbukott a csekély nézettsége miatt.

Még csak most tért vissza Árpa Attila krimi-realityje az RTL-re, de a nézők máris megutálták az egyik játékost, mégpedig Bereczki Zoltánt.

Az énekes-színészt azért tartják sokan ellenszenvesnek és okoskodónak, mert az első adásban egyszer káromkodva förmedt rá a többi szereplőre, amiért nem maradtak csendben, és nem hallgatták végig a műsorvezetőt, aki az aznapi játék szabályait próbálta ismertetni. A közösségi médiában a nézők kinyilvánították véleményüket Az Árulók első adásáról, és az új játékosokról is megmondták a magukét.

Az már kiderült, hogy az emberek nagyon örülnek Sváby András visszatérésének, ugyanis ő volt a műsor egyik meglepetése, akinek szereplését a hétfői adásig titokban tartották. Sváby Andrást az előző évadban elsőként ölték meg a játék során, mert túlságosan okosnak bizonyult, és az árulók féltek, hogy hamar rá fog jönni a titkukra. A nézők már most féltik Svábyt, nem szeretnék, ha újra megismétlődne a tavalyi eset, és most is elsőként távolítanák el a kastélyból.

Sváby Andrásról egy extra videó került fel Az Árulók oldalára: ebben elárulja, ki volt az egyik kedvence az első szériából és arról is mesél, mi lehet számára a legnagyobb kihívás a visszatérése után.

Ki lesz az első áldozata Az Árulóknak?

Az első adás az árulók konklávéjával ért véget. Hevér Gábor, Erős Antónia, Dér Heni, és Lakatos László arról tanácskozott az éjszaka során, hogy melyik játéktársukat kellene először eltüntetni a kastélyból. Több név is előkerült, de a végén már csak Sváby András és Hadas Kriszta között dilemmáztak, mivel mindkettőjüket túl okosnak tartják. Hogy végülis kire esett a választás, az csak a keddi adásból derül ki, mindenesetre a nézők között is már szavaztak arról, hogy kit távolítanának el legszívesebben a műsorból.

Hadas Kriszta és Sváby András mellett Molnár Áron neve is előkerült, de többen voltak, akik Bereczki Zoltánra voksoltak. Ez viszont azért nem lehetséges, mert Bereczki szerepelt a keddi adás promójában, ami azt jelenti, hogy ő biztosan túlélte az első éjszakát.

Árpa Attila szerint ezért lesz más az új évad hírességeinek szembenéznie a játék okozta paranoiával és azt is elárulta, milyen megérzései vannak a hírességekkel kapcsolatban.