promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Szorcsik Viki kikotyogta az Árulók nagy fordulatát, kiakadtak a nézők

Szorcsik Viki kikotyogta az Árulók nagy fordulatát, kiakadtak a nézők

Borítókép:  RTL
TV műsorok
Kategória fejléc

Szorcsik Viki élő adásban spoilerezte el az Árulók egyik fordulatát, az RTL műsorvezetője lefagyott a döbbenettől.

Szorcsik Viki volt a Reggeli című műsor egyik vendége a szeptember 30-ai adásban, ahol Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban volt a téma. A színésznő a csütörtöki adásban esett ki a játékból, miután Árpa Attila azt a feladatot adta ki az árulóknak, hogy merényletet kövessenek el a reggeli közben. A feladatot Dér Heni végezte el, aki legjobb barátnőjét és szövetségesét ejtette ki a műsorból. A nézők szerint az énekesnő zseniálisan oldotta meg a dolgot, de természetesen az ártatlanok között rögtön felmerült a gyanú, hogy esetleg Heni követhette el a merényletet; ennek ellenére senki sem jelölte őt az esti kerekasztal-beszélgetésen, tehát úgy tűnt, megúszta a kiesést egy időre.

Most viszont kiderült, hogy Dér Heni pontosan meddig marad Az Árulók-ban, ugyanis Szorcsik Viki élő adásban kotyogta ki.

A színésznő a Reggeli-ben spoilerezte el, hogy barátnője mennyivel azután esett ki a műsorból, hogy ő távozott a kastélyból. Ez azt jelenti, hogy az ártatlanok nemsokára tényleg le fognak fülelni egy árulót, de hogy erre pontosan mikor kerül sor, azt szándékosan nem áruljuk most el, hogy ne rontsuk el még több embernek a szórakozását.

A nézők kiakadtak

A Reggeli című műsort nem sokan látták, de a közösségi médiában azonnal elkezdett terjedni, hogy Szorcsik Viki elspoilerezte a műsor egyik nagy fordulatát. Az RTL természetesen nem tett fel online megtekinthetőbe az adásrészletet, hogy ezzel próbálják meg elkerülni, hogy minél kevesebben szerezzenek tudomást róla.

„Szorcsik jól elszólta magát a Reggeliben, hogy Heni meddig marad bent a játékban. Amatőr”

„Durva spoiler volt...Csodálkoznék, ha nem lenne következménye”

„Hát nem az esze miatt hívták be, az tuti”

- írták a műsor Facebook-csoportjában a nézők, akik a posztolót is elkezdték szidni, mivel nem mindenki látta a Reggeli-t, viszont így már a rajongók többsége tudni fogja előre, hogy Dér Heni napjai meg vannak számlálva Az Árulók-ban.