promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívüli műsorváltozást jelentett be a TV2, az RTL miatt szombaton és vasárnap is változnak az időpontok

Rendkívüli műsorváltozást jelentett be a TV2, az RTL miatt szombaton és vasárnap is változnak az időpontok

Borítókép:  TV2
TV műsorok
Kategória fejléc

Mindkét nagy kereskedelmi csatorna folyamatosan változtat a legnépszerűbb műsorok kezdési időpontján.

Tovább folytatódik a két csatorna közötti nézettségi csatározás, az RTL pedig begyújtotta a rakétákat, hiszen ledolgozta az elmúlt hetekben kialakult hátrányát a TV2-vel szemben, ez pedig az Árulók és a Sztárbox népszerűségével magyarázható, melyek alaposan felrázták a korábban kissé gyengélkedő RTL-t.

A TV2 most ismét műsorváltoztatással igyekszik visszaszerezni előnyét az RTL-lel szemben, és ezúttal szombaton és vasárnap is módosít az esti sávokon – közölte a Sorozatwiki.

Az RTL miatt változtatnak

Szeptember 7-én indult el a TV2 egyik legnagyobb showműsora, a Sztárban Sztár All Stars, amely az első két hétvégén szombaton és vasárnap is jelentkezett, azonban szeptember 21-e óta már csak szombatonként látható. Szeptember 22-én visszatért a Megasztár is, így a hétvégi műsorstruktúra jelentősen átalakult.

A TV2 azóta számos műsorváltozást eszközölt, amelyek vagy mindkét napra, vagy csak az egyikre vonatkoztak. A csatorna célja, hogy a nézettség szempontjából legoptimálisabb időpontokban tűzze képernyőre a népszerű produkciókat, így a műsorrend folyamatosan igazodik a nézői igényekhez és a konkurens csatornák kínálatához.

Október 5-én, vagyis ma este ismét változásra kell készülni a műsorok időpontját illetően. A Tények Plusz a megszokott, 18:55-ös kezdési időpontban kerül adásba, viszont bruttó adásideje - tehát ami a reklámokkal együtt számított időt jelenti - 15 perccel rövidebb lesz a szokásosnál.

Ezt követően a Sztárban Sztár All Stars negyedórával korábban, már 19:15-kor kezdődik, a megszokott 19:30 helyett. Az új műsorrend a következő hetekben is érvényben lesz, tehát az átalakulós műsor hamarabb kerül képernyőre. Ma este az Éjszakai játék című vígjáték is előrébb kerül a műsorrendben: a Jason Bateman és Rachel McAdams főszereplésével készült film 23:15 helyett már 23:00-kor kerül képernyőre.

Az október 6-i, vasárnapi műsorrend is tartogat néhány változást. A Tények Plusz ezen a napon is 18:55-kor indul, és a Megasztár, a tehetségkutató show, szintén a megszokott, 19:30-as időpontban lesz látható. Itt viszont a bruttó adásidő 10 perccel hosszabb lesz a szokásosnál. Ezt követően, eredetileg a Förtelmes főnökök című vígjáték lett volna képernyőn 22:00-tól, ám a TV2 változtatott a terveken. Így a film helyett Jason Statham akciódús filmje, a Szállító 2. kerül adásba 22:10-től.