promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Marics Peti máris bekóstolta Schobert Norbit, szerinte alig várják, hogy besüljön a Megasztárban

Marics Peti máris bekóstolta Schobert Norbit, szerinte alig várják, hogy besüljön a Megasztárban

Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc

Váratlan helyen tűnt fel a csatornát váltó Ifjabb Schobert Norbi, aki meg is kapta az első beszólást.

12 év után tér vissza a Megasztár TV2-re, és az őszi műsorokat elnézve remeklő csatorna a tehetségkutatójával sem akar mellélőni, így nem csupán a tehetségekre, de az ismert nevekre is fókuszál. Vasárnap ugyanis Schobert Norbert fia is feltűnik a képernyőn, aki némi meglepetésre mikrofont ragad a kezébe, és hamarosan az is kiderül, mennyire ügyes a színpadon:

"Nagyon kevesen tudják azt, hogy én éneklek. Szerintem aki éppen lát engem a tévén keresztül, az nem hiszi el, és alig várja, hogy hatalmasat besüljek. Szerintem nem tudják elképzelni, hogy én tudok énekelni, ezért is nagyon meg szeretném mutatni az embereknek"

– mondta, hozzátéve, hogy szeretne kilépni szülei árnyékából.

"Nekem nagy nehézséget jelent, hogy nem tudnak engem elvonatkoztatni a szüleimtől, és ezért is szeretnék életem folyamán elérni valami olyasmit, hogy engem külön tudjanak tenni tőlük, és engem úgy ismerjenek, mint az ifjabb Schobert Norbertet"

– fogalmazott.

Marics Peti máris bekóstolta

Norbiról már ki is került egy videó a TV2 oldalára, a zsűri pedig megdöbbenéssel fogadja a fiatalembert, aki elmondta, hogy kiskora óta énekel, ám egészen mostanáig nem igazán foglalkozott komolyabban ezzel. Az utóbbi időben viszont már énektanárhoz is járt.

Marics Peti meg is ragadta az alkalmat, hogy élcelődjön egy kicsit, és eleresztett egy poénos beszólást:

„Várjál már! Te most bokszolsz vagy énekelsz? Döntsd már el!”

Marics ezzel arra utalt, hogy az énekesi babérokra törő srác tavaly még a konkurens csatorna Sztárbox című sikerműsorában szerepelt, a csatornaváltás után pedig egészen más oldalát mutathatja meg a közönségnek.

Caramel is meglepődött azon, hogy Norbi énekel, nem tudta, hogy művész beállítottságú, mindenesetre a fiatalember láthatóan nem jött zavarba a reflektorfénytől, és magabiztosan válaszolgatott a zsűrinek.

Azt viszont egyelőre még nem tudni, hogy pusztán marketingfogás Ifjabb Schobert Norbi feltűnése a Megasztárban, vagy valós esélye van a továbblépésre, vasárnap azonban végre kiderül, ekkor hallhatjuk ugyanis először énekelni a tehetségkutatóban a 19 éves fiatalembert, akit a barátnője is elkísért a nagy megmérettetésre.