promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Rendhagyó döntést hozott a Sztárban sztár All Stars-ról a TV2

Rendhagyó döntést hozott a Sztárban sztár All Stars-ról a TV2

Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc

Váratlan változásról döntöttek a Sztárban sztár All Stars kapcsán.

A TV2 újabb műsorváltozásról döntött, ami ezúttal a Sztárban sztár All Stars következő élő adását érinti. A csatorna állandó variálását most már tényleg nehéz követni, épp a napokban jelentették be, hogy a Megasztár az előre meghirdetett időponthoz képest korábban fog kezdődni, most pedig az ország házibulijával is hasonló döntést hoztak.

Előző hétvégén nem jöttek be a TV2 számításai, hiába tűzte műsorra szombaton és vasárnap is a Sztárban sztár All Stars-t, az X-Faktor és a Sztárbox sokkal több nézőt vonzott. Most azonban szépíthet a TV2, ugyanis szeptember 22-én, vasárnap elindul a Megasztár első válogatója, ami a korábban reklámozott időponthoz képest 15 perccel előbb, 19:15-kor fog kezdődni. Emiatt előbb fog kezdődni a Robert Pattinson főszereplésével készült Batman is, aminek spin-off sorozata éppen szeptember 20-án debütál majd a Maxon; ez lesz a Pingvin, amiben Colin Farrell alakítja a gothami alvilág rettegett vezérét.

Azonban most kiderült, hogy nem csak a Megasztár, hanem a Sztárban sztár All Stars kezdési időpontját is megvariálta a csatorna, ugyanis a showműsor szombat este nem 19:30-kor fog indulni, hanem 19:15-kor.

Ezt a döntést minden bizonnyal azért hozta meg a TV2, hogy a produkció jobban tudjon teljesíteni nézettség szempontjából, ám azzal, hogy szándékosan az X-Faktor elé helyezték, még nem jelenti azt, hogy emiatt tényleg többen fogják nézni - hiszen ezt a taktikát már az előző héten is bevetették.

12 év után tér vissza a Megasztár

Vasárnap végre elstartol a legendás Megasztár legújabb évada, amiben Rúzsa Magdi, Marics Peti, Caramel, Marsalkó Dávid és Papp Szabi keresik az év hangját. Már az első válogató adásban olyan csiszolatlan gyémántokra lel az öt fős zsűri, akik új csillagai lehetnek a magyar zenei életnek. Persze a tehetségek mellett önjelölt dalnokok is akadnak, akik nem mérik fel kellően kritikusan saját kvalitásaikat, derűs pillanatokat okozva, vagy éppen megdöbbenést váltva ki a stúdió közönségéből és az ítészekből. Humorból, zenéből és szórakozásból tehát nem lesz hiány a Megasztár első adásában.