promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Csillagászati összegért kínálják a TV2 showműsorának élő adására a belépőket, ennyibe kerül egy jegy

Csillagászati összegért kínálják a TV2 showműsorának élő adására a belépőket, ennyibe kerül egy jegy

Borítókép:  TV2 Play
TV műsorok
Kategória fejléc

Kevés néző tudja ezt megfizetni, mégis, az első két adásra már nem is lehet kapni jegyeket.

Idén már az ötödik évaddal tér vissza a TV2 nagyívű sztáros-táncos showműsora, a Dancing with the Stars, amelyben újra hírességek mérik össze tánctudásukat. A szeptember közepén bejelentett műsorról már kiderült, hogy mely celebek szerepelnek az idei évadban, mint ahogy azt is megtudhattuk, hogy ki fogja vezetni a műsorokat, melyeken akár élőben is részt vehetnek a legnagyobb rajongók.

Aki viszont maga is szeretne ott lenni az élő adáson, annak alaposan ki kell nyitnia a pénztárcáját, hiszen nem lesz olcsó mulatság a jegyár. Ennek ellenére az első két adásra már nem is lehet helyet foglalni, a legkorábban elérhető időpont ugyanis november 9.

Ennyibe kerül egy jegy az élő showra

Egy jegy ára 39 990 forint, amelyhez még hozzáadódik a szolgáltatási díj, így a végső ár 41 389 forint. Az élő műsorokat a TV2 budapesti székházának Fábri stúdiójában, a Róna utcában rögzítik, 17 órai kezdettel.

A meghirdetett esemény részletei között több fontos információ is szerepel. Például biztosítanak ingyenes ruhatárat, de a stúdió és az illemhely sajnos nem akadálymentesített, továbbá ételt és italt sem lehet bevinni a helyszínre. 12 év alatti gyerekek nem léphetnek be a stúdióba, és a 18 év alatti személyek is csak felnőtt kísérővel vehetnek részt a show felvételén - közölte a Blikk.

Továbbá a közönségszervezők határozzák meg, ki hol ül, így aztán előre meghatározott ülőhelyre nem is lehet jegyet váltani. Bizonyos helyekről korlátozott látási viszonyokkal kell számolni a díszletek elhelyezkedése miatt.

Fontos tudni azt is, hogy az Eventim csak jegykereskedőként működik, így nem vállal felelősséget a jegyek árának visszatérítéséért abban az esetben, ha a rendezvény valamilyen okból elmaradna. Ha tehát szeretnéd élőben nézni a Dancing with the Stars-t és a kedvenc párosodért izgulni, érdemes időben beszerezni a jegyed, mielőtt az összes hely elfogy!

Már most komoly változások a műsorban

Mint ahogy arról korábban írtunk, a műsor egyik nagy húzóneve Galambos Lajos lehetett volna, ám mint kiderült, mégsem vehet részt a táncos showban, mivel a házi őrizete ezt nem teszi lehetővé. Így hiába tett meg Lajcsi, a csatorna, valamint táncpartnere, Südi Iringó is mindent azért, hogy megtörténhessen a nagy visszatérés, az egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy elmarad. Galambos Lajos helyére így a Séfek Séfe egyik zsűrije, Vomberg Frigyes lép, aki már el is kezdte a felkészülést – szintén Südi Iringóval.