promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Bombameglepetés a Dancing with the Starsban, a büntetés-végrehajtás szólt közbe

Bombameglepetés a Dancing with the Starsban, a büntetés-végrehajtás szólt közbe

Borítókép:  TV2
TV műsorok
Kategória fejléc
Promotions

A táncos műsor nézőit különleges esemény fogja várni. ​

Lagzi Lajcsi helyett Vomberg Frigyes táncol a Dancing with the Stars színpadán: Mi áll a váltás hátterében?

A TV2 népszerű műsora, a Dancing with the Stars hatalmas meglepetést tartogatott a rajongóknak: Galambos Lajos, ismertebb nevén Lagzi Lajcsi, helyett Vomberg Frigyes, a Séfek Séfe egyik ítésze lép parkettre a showban. Bár hivatalosan még nem erősítették meg, a váltás mögött komoly okok húzódnak meg, amelyek váratlan fordulatot hoztak a produkcióban.

A váltás háttere: Miért nem táncolhat Lagzi Lajcsi?

Galambos Lajos a hazai zenei élet egyik legismertebb alakja, aki trombitaművészként és televíziós személyiségként is ismert. A zenész azonban 2021-ben börtönbüntetést kapott, és 2023 júliusában szabadult a baracskai börtönből. Azóta reintegrációs őrizetben, otthonában tölti a büntetés hátralévő részét, amely szigorú korlátozásokkal jár. Csak külön engedéllyel hagyhatja el a házát, ami azonban problémát okozott a Dancing with the Stars-ban való részvétele során.

Lajcsi visszatérése a képernyőre nagy szenzációt ígért. A TV2 komoly lehetőséget látott benne, hogy a műsor egyik fénypontjává váljon. A csatorna emiatt már a hivatalos fotózásokra is meghívta, és táncpartnere, Südi Iringó személyében igazi „nagyágyút” választottak mellé. Azonban a Büntetésvégrehajtás parancsnoksága nem adta meg időben az engedélyt, hogy Lagzi Lajcsi minden hétvégén részt vegyen a stúdióban zajló élő adásokon.

Próbák az otthoni házi őrizetben

Bár Lajcsi nem hagyhatta el otthonát, ez nem állította meg abban, hogy szorgalmasan készüljön a műsorra. Südi Iringó több alkalommal is felkereste őt otthonában, és a táncpróbák a boldogasszonypusztai birtokon zajlottak. Egy szomszéd elmondása szerint Lajcsi nagy lelkesedéssel vetette bele magát a táncba, amely számára teljesen új kihívás volt. A kerítésen kiszűrődő zenéből ítélve a pár gyakran gyakorolta a bécsi keringőt.

A tánc a zenész számára mindig távoli álom volt. Ismerősei szerint irigykedve nézte azokat, akik szépen tudtak táncolni, ezért a műsorban való részvétel különösen izgalmas lehetőségként jelent meg számára. A próbaidőszak alatt reménykedett abban, hogy megkapja a szükséges engedélyt, ám ahogy teltek a hetek, a döntés egyre késlekedett.

Alternatív megoldások keresése a TV2-nél

A TV2 mindent megtett, hogy megoldást találjon a helyzetre. Egyik lehetőségként felmerült, hogy a stáb egy része a boldogasszonypusztai birtokra vonul ki, és onnan közvetítik élőben Lajcsi és Iringó produkcióját. Ezzel a megoldással Lajcsi részt vehetett volna a show-ban anélkül, hogy el kellene hagynia otthonát. Azonban a logisztikai és jogi nehézségek miatt végül ezt a lehetőséget is elvetették, és a TV2 kénytelen volt más megoldást keresni.

Vomberg Frigyes lép a parkettre

Amikor világossá vált, hogy Lagzi Lajcsi nem kapja meg időben az engedélyt, a csatorna gyorsan cselekedett, és felkérte Vomberg Frigyest, a Séfek Séfe egyik zsűritagját, hogy vegye át a helyét. Vomberg Frigyes nemcsak kiváló séf, hanem rendkívül sokoldalú személyiség is, aki a televíziós szereplései mellett most új kihívás elé néz. Bár eredetileg nem számított táncosként való szereplésre, lelkesedéssel vetette bele magát a felkészülésbe.

Vomberg már el is kezdte a próbákat Südi Iringóval, aki most az ő táncpartnere lesz a műsorban. Az információk szerint Frigyes komolyan veszi a kihívást, és szeretné a legjobb formáját nyújtani a színpadon. A nézők tehát izgalmas produkciókra számíthatnak tőle is.

A váltás hatása a műsorra

Bár Lagzi Lajcsi részvétele nagy szenzáció lett volna, a műsor készítői és a nézők is izgalommal várják, hogyan teljesít majd Vomberg Frigyes a táncparketten. A váltás ellenére a Dancing with the Stars továbbra is látványos és szórakoztató produkciókat ígér. A csatorna nem kívánta kommentálni a híreket, de egyértelmű, hogy a műsor készítői mindent megtettek azért, hogy gördülékenyen haladjon tovább a show.

A jövő kérdései

Nem világos, hogy a jövőben Lagzi Lajcsi visszatérhet-e a képernyőre, vagy kap-e újabb lehetőséget a Dancing with the Stars következő szezonjában. Az azonban biztos, hogy mind ő, mind a csatorna komolyan készült a szereplésre, és nagy kihívás volt a váltás mindkét fél számára.

A nézők kíváncsian várják, hogyan teljesít majd Vomberg Frigyes a verseny során, és milyen új fordulatokat tartogat még a Dancing with the Stars.

forrás: Blikk