promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Megfagyott a levegő a Séfek séfe stúdiójában: Wolf András az internetről tudta meg, hogy Krausz Gábor megházasodott, durván megsértődött séftársára

Megfagyott a levegő a Séfek séfe stúdiójában: Wolf András az internetről tudta meg, hogy Krausz Gábor megházasodott, durván megsértődött séftársára

Borítókép:  TV2 Play
TV műsorok
Kategória fejléc

Vomberg Frigyest sem hívta meg Krausz Gábor az esküvőre.

Bár az első adás alapján a nézőket em ragadta meg a Séfek séfe 6. évada, beigazolódott, hogy a kezdeti zúgolódás után mégiscsak képes immáron hatodik alkalommal a képernyő elé szegezni a nézőket. Vomberg Frigyes, Krausz Gábor és Wolf András hármasa zseniális, elképesztően működik közöttük nem csak a szakmai, hanem a baráti kémia is. Mind a hárman más féle egyéniséget hoznak a képernyőre és a konyhába is. Vomberg Frigyes erős tanítói vénával rendelkezik, nem véletlen, hogy a megkérdezettek legtöbbje hozzá szeretne kerülni. Bár gyakran ad hangot nem tetszésének, mégis annyira kedvesen és szelíden teszi ezt, hogy még veszekedés közben sincs az az érzése a versenyzőnek, hogy őt most bántják, ezért sem emeli fel gyakran a hangját.

A legtöbb versenyző azért csalódott, amikor Vomberg Frigyes kiabál, mert nem szerettek volna neki csalódást okozni. Krausz Gábor hozza a fiatal titán mentalitást a konyhába: jóval indulatosabban és több temperamentummal kommunikál, mint másik két társa és egyértelműen ő viszi a legtöbb szarkazmust is a műsorba. Wolf András pedig az igazi sokat látott "nagyöreg", aki hihetetlen lazasággal hozza le a legnehezebb fogásokat is és őt sem kell félteni, ha valami nem tetszik neki a konyhában. Azonban két dolog közös hármukban: az egyik a profizmus.

A másik pedig a humor. Wolf András, Krausz Gábor és Vomberg Frigyes ugyanis nem szégyellik megcsillogtatni remek humorukat is.

Az idei évad egyértelműe sztártémája, az Krausz Gábor hirtelen megugrott népszerűsége és televíziós szereplései, kifogyhatatlan poénforrást adott ezzel, másik két zsűritársának, akik igen gyakran szívják is ezzel kedvesen a Magyarország egyik első számú celebévé avanzsálódott Krausz Gábor vérét.

Ezt már rögtön az első adás alkalmával megtették, erről itt egy nagyon humoros videó, amit Gábor egyébként remekül reagált le, de az arcán látszódik, hogy tudja: ez egy nagyon hosszú évada lesz a műsornak:

A Séfek séfe válogatója alatt Krausz Gábor esküvője is szóba került:

Ameddig a versenyzők főztjére vártak, addig Wolf András telefont ragadott és gyorsan rágooglizott a Krausz Gáborról szóló hírekre és egyből valami agyon érdekese talált. Krausz Gábor esküvőjéről írtak a lapok, ő pedig rögtön nehezményezte, hogy sem őt, sem Frigyest nem hívták meg az esküvőre, hiába a több éves barátság és közös munka.

Krausz Gábor reakcióját a számonkérésre, valamint Vomberg Frigyes válaszát arra, hogy ő sem volt ott az esküvőn, ide kattintva nézhetitek meg: