promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor kegyetlenül kapja az ívet zsűritársaitól, de a versenyzők sem kímélik, oda a sztárséf renoméja?

Krausz Gábor kegyetlenül kapja az ívet zsűritársaitól, de a versenyzők sem kímélik, oda a sztárséf renoméja?

Borítókép:  TV2 Play
TV műsorok
Kategória fejléc

Krausz Gábornak szakmailag befellegzett?

Hihetetlen izgalmakkal indult útjára a Séfek séfe 6. évada, aminek új részeit minden hétköznap este követhetjük. A műsor felhozatala most is igen színes: lelkes amatőrök és (fél)profi szakácsok főzik meg azt az ételt, amiben szerintük a legjobbak és reménykednek abban, hogy erőfeszítéseik és próbálkozásaik érnek legalább két kést.

Természetesen a szerepelni vágyókból és a 15 perc hírnévre ácsingozókból idén sincs hiány, a műsor készítőinek meg is gyűlt a baja azzal, hogy a nézők szerint az idei évad eddig inkább ripacskodás, mint egy komolyan vehető főzőműsor:

Sok minden történt a Séfek séfe utolsó évada óta.

Bár a három séf nevét már akkor egy egész ország ismerte, egyikük életében hatalmas változás állt be. Krausz Gáborra olyan szintű médiafigyelem irányult, ami azóta sem csillapodik, nincs olyan magazin, online felület, vagy műsor, ahol ne bukkanna fel a korábban magát zárkózottnak és csendesnek tartó Gábor. Felkerült a magyarok 10 legbefolyásosabb influenszere közé és egymás után vállalja el a tévés szerepléseket.

Válása teljes egészében a nyilvánosság előtt zajlott, ahogyan az új szerelme kibontakozása is, így Gábor mindenképpen izgalmas színfoltja lett a magyar média világának.

Ezt az egy év alatt bekövetkezett változást zsűritársai, Wolf András és Vomberg Frigyes sem hagyhatta figyelmen kívül, szépen bekóstolták Krausz Gábort:

A sztárséf kapja az ívet rendesen a kollégáitól, de úgy tűnik derekasan állja a sarat. Szerepelt a Dancing with the Starsban és az Ázsia Expresszben is, mielőtt ismét magára öltötte volna a fekete köpenyt. A piros és a kék csapat leendő vezetői kimeríthetetlen poénforrást látnak Krausz Gábor ugrásszerűen megnőtt népszerűségében és nem is rejtik véka alá, hogy mennyire mókásnak találják a dolgot.

Két fogás között váratlanul előkapják a telefont és rákeresnek a Krausz Gáborról megjelent hírekre, majd jól kivesézik azt és szemlátomást nagyon jól szórakoznak rajta, míg Gábor próbál nem kiesni a szigorú ítész szerepéből.

Az ugratásokat természetesen nem veszi magára, hiszen tévéműsorok ide, vagy oda, amit a gasztronómiában letett az asztalra, arra csak a legjobbak képesek és ez nem befolyásolja azt, hogy ő éppen hol és miben ír alá szereplést. Ezt pedig Vomberg Frigyes és Wolf András is pontosan tudja, sőt, idén talán éppen az ő versenyzője fogja megnyerni az évadot, ahogy azt se felejtsük el, hogy a civil életében egy igen magas presztízsű állást sikerült megszereznie. Továbbá ő maga is jelzi: ez a műsor nem a Krausz Gábor show, hanem továbbra is a Séfek séfe, ahol a szakmai képességek kerülnek előtérbe.

Az már egy másik tészta, hogy míg korábban a szereplők is meg voltak szeppenve Krausz Gábor szigorúságától, most már azért ők is egy kicsit többet engednek meg maguknak és bizony volt, aki csípős nyelvével szépen beszólt neki: