promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Kiakasztó dolgot mondtak Krausz Gáborékról, az álompár rajongói gyűlölni fogják a nyers kritikát, amit álszent döntésük miatt kaptak

Kiakasztó dolgot mondtak Krausz Gáborékról, az álompár rajongói gyűlölni fogják a nyers kritikát, amit álszent döntésük miatt kaptak

Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Teljesen mást csináltak, mint amit korábban ígértek, nem is maradt szó nélkül álságos tettük.​

Az Ázsia Expressz jelenleg a TV2 legnépszerűbb műsora, és ahogy korábban is, úgy ezúttal is kemény feladatokat kell megoldania a pároknak, akik attól sem rettennek vissza, hogy egymásnak keresztbe tegyenek, mindezt úgy, hogy korábban teljesen mást mondtak, mint ahogy végül cselekedtek.

Mindenkinél máshogy csapódik ez le, és sokszor valóban el kell menni a falig, ami olyan szinten kizökkenti a játékosokat a komfortzónájukból, hogy annak egészségügyi következményei is lehetnek.

Legutóbb Zsigmond Angi volt ennek az elszenvedő alanya, akit ráadásul a kiesés szele is meglegyintett, ráadásul Jollyék és Dietz Gusztávék ellen kell megküzdeniük a bennmaradásért, ami különösen fájó volt számára:

Kiakasztó dolgot mondtak

„Nem akarok velük menni hajszázni, mert mind a két párost nagyon szeretem, és tudom, hogy valaki nem fog visszajönni”

– mondta Angi, aki nem mindenkiről van ennyire jó véleménnyel, Krausz Gáborékról kifejezetten negatív hangnemben nyilatkozott:

„A Gáborékhoz szólnék egy-két szót. Lehet, hogy a tévénézők kívülről azt látják, hogy milyen álompár, meg hogy milyen aranyosak, de a játék alatt ennél kétszínűbb párral, mint ők, nem találkoztunk.”

Bende is hasonlóan vélekedett:

„meglepődtünk nagyon sok embernek a személyiségén, hogy mennyire kétszínűek tudnak lenni, és ha haza kell mennünk, akkor örülünk, hogy végre a normális emberek, normális barátok fognak körbevenni.”

Stohl András ennél is kritikusabb volt, szinte mindenkiről leszedte a keresztvizet:

„Nem tudom már őszinte szívvel egy párra sem mondani, hogy őket várom vissza szívesen. A kicsiknél nagyon rossz sokszor a stílus. Mindenféle szempontból. Egymás felé is, mások felé is. Guszti saját magával küzd, láthatóan nagyon mérges magára, mindig. Mi mindannyian, mint hülye pincsikutyák szaladgálunk körülötte, hogy Guszti bácsi, legyen már jókedved. Ne legyen jókedved, ha nincs jókedved, menjél haza.”

„És ott vannak Jollyék, akiknél nyilván érdekes dolog, hogy Barbarának van egy határozott, hangos stílusa, ami bizony sokszor egy zavaró dolog, de ma úgy indultak el, hogy öröm volt rájuk nézni, hogy gyerünk, csináljuk, ez a dolgunk”

– tette hozzá Stohl András.

Jolly is elmondta, mit gondol Barbi viselkedéséről:

"Nehezen tudom kezelni ezeket a kirohanásokat... de én is benne vagyok. Meg is sértődöm, aztán mégsem. Én is megsértem őt. De megbeszéltük, hogy támogatni fogjuk egymást lelkileg"

– mondta.