promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan bejelentés a Sztárboxról, az RTL mindenkit meglepett ezzel

Váratlan bejelentés a Sztárboxról, az RTL mindenkit meglepett ezzel

Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc

Az RTL hatalmas bejelentést tett a Sztárbox-ról.

Óriási mérkőzéseket láthattunk a Sztárbox vasárnapi élő adásában. Az estét Földes Eszter és Lola meccse nyitotta meg, ami egy igen kemény, erős küzdelemnek bizonyult. Mind a színésznő, mind az énekes kitartóan végigbunyózta mind a négy menetet, végül a bírók megosztott pontozással Lolát hozták ki győztesnek. Az este Mészáros András és Czutor Zoltán meccsével folytatódott, ami kiütéssel végződött. A Drága örökösök sztárja legyőzte a zenészt, aki akkora ütést kapott, hogy a felesége elsírta magát a szorító mellett.

Az este legnagyobb, egyben a Sztárbox történetének egyik legrövidebb mérkőzését Torghelle Sándor és Shane Tusup produkálta, ugyanis a válogatott focista háromszor küldte padlóra az amerikai edzőt, így aztán a vezetőbíró jobbnak látta beszüntetni a találkozót.

Torghelle Sándort már most sokan a férfi nehézsúly kategória győztesének nevezik, hiszen senki sem számított arra, hogy ilyen keményen fel fogja törölni Shane Tusuppal a padlót. Mi több, a nézők többsége arra szavazott, hogy Hosszú Katinka exe fogja megnyerni a meccset, ehhez képest Torghelle mindössze egyetlen perc alatt lezárta a mérkőzést.

Shane Tusup nem értett egyet a bíró döntésével, annyira megsértődött, hogy még Héder Barnával sem akart szóba állni, némán levonult a szorítóból, és kisétált a ringből. Természetesen Torghelle Sándor és edzője utána még poénkodtak egy kicsit Shane-nel, ugyanis az amerikai edző korábban beszólt a focistának - nagypapának nevezte, holott csupán 6 évvel idősebb nála.

Váratlan bejelentést tett az RTL

Az élő adás végén a Sztárbox műsorvezetői hatalmas bejelentéseket tettek, ugyanis tudatták, hogy milyen mérkőzéseket láthatunk a következő hétvégén. A férfi középsúlyban Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf és Horváth Tomi énekes fognak összecsapni, a női könnyűsúly kategóriában pedig Sápi Vivi és Dér Heni mérkőzését láthatjuk majd. Az este harmadik meccse pedig a gigászok csatája lesz, hiszen Bárdosi Sándor még korábban kihívta Árpa Attilát, mondván ha ő is szerepelt volna a Sztárbox előző élvadában, akkor sem Árpa Attila, sem Pintér Tenya nem jutott volna el a döntőig sem.

Bárdosi tehát most bizonyíthat, ő fog ringbe szállni Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban műsorvezetőjével, ám ez még nem minden; ugyanis az RTL bejelentette azt is, hogy szeptember 29-én visszatér a ringbe Kovács Kokó István, ám azt egyelőre nem közölték, hogy milyen formában. Érdemes lesz követni a héten az RTL műsorait, mert valamelyikben be fogják jelenteni, hogy Kokó mit is fog pontosan csinálni a Sztárbox következő adásában.