promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Szekunder szégyent okozott Varga Viktor és Dóra Béla ölelkezős bunyókomédiája a Sztárboxban

Szekunder szégyent okozott Varga Viktor és Dóra Béla ölelkezős bunyókomédiája a Sztárboxban

Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc

Az RTL nézői kínjukban nevettek, miközben nézték Varga Viktor és Dóra Béla kínlódását a ringben.

Szekunder szégyen a Sztárboxban

Az RTL-en futó Sztárbox című műsorban nem először fordul elő, hogy egy mérkőzés szekunder szégyent okoz. A tavalyi évadban Curtis kocsmai bunyózásán nevettek a nézők, most pedig Varga Viktor és Dóra Béla ölelkezős komédiája miatt árnyékolták be kellemetlen pillanatok a nagyszabású produkciót.

A nézők komoly küzdelmet vártak a férfi könnyűsúly kategóriában, ehelyett egy olyan szabálytalan, hadonászós paródiát láthattak a ringben, ami csak nyomokban tartalmazott igazi bokszot. Dóra Béla már az elejétől kezdve azzal húzta az időt, hogy folyamatosan lefogta Varga Viktort, a Keresztanyu és a Drága örökösök színésze egyfolytában ölelgette az énekest, de amikor ütni kellett volna, akkor is csak feldúlt kismacska módjára kapkodott Viktor után; nem mintha Vargán annyira látszott volna a felkészültség.

A mérkőzés után elözönlötték a nézői reakciók a Sztárbox közösségi oldalait, az emberek véleménye szerint mindkét híresség nevetségessé tette magát. Végül olyan történt, amire még nem volt példa a Sztárboxban: a pontozó bírók döntetlenre hozták ki a meccset, így aztán el kellett dönteni, hogy mégis melyikük volt egy kicsit jobb a másiknál; a végén Varga Viktor lett a győztes.

Dóra Béla egyébként korábban azt mondta, hogy szívesen bokszolna egyet G.w.M-mel is:


Az este további részében aztán láthattunk igazi bokszot is. Pulai Imre és Király Peti mérkőzése igen izgalmas volt abból a szempontból, hogy az 56 éves olimpiai bajnok kenustól végre láthattunk egy megfontolt bokszot - látszódott, hogy minden ütése alaposan megtervezett és pontos volt, így aztán sikerült legyőznie az Éjjel-nappal Budapest sztárját.

Törőcsik Dani vitte a prímet az RTL műsorában

A nézők visszajelzései szerint Rácz Jenő és Istenes Bence tavalyi összecsapása óta Törőcsik Dani és Veréb Tomi meccse volt a legjobb. Dinamikus küzdelem volt rengeteg pontos ütéssel, amit aztán Törőcsik technikai KO-val meg is nyert.

A nézők így vélekedtek a Sztárbox legutóbbi meccseiről

Mutatunk néhány kommentet, amit a vasárnapi adás után írtak az RTL nézői:

„Szuper meccs volt, Törőcsik Dani egyszerűen zseniális, látványos, bölcs öklözést mutatott be, nagyon szimpatikus, nagyon ügyes, nagyon rátermett, élvezet volt nézni. Ez a pasi egész egyszerűen tökéletes. Minden tekintetben”

„A mai este legjobb meccse volt! Dani nem védte a fejét, így hamarabb kiüthetik! Legközelebb jobban védje magát! Tomi is nagyon szépen felkészült, de valahogy Dani higgadtabb volt, pontosabbak voltak az ütései, ezért sikerült technikai KO-val nyernie! Gratulálok!”

„Imi az első olyan bokszoló itt, aki nem csapkódott a levegőbe, taktikusan szinte profin boxolt. Mindezt 56 évesen. Nagy Gratula!”

„Nagyon szépen, okosan bokszolt Imre bácsi. 56 évesen úgy játszott a Petivel, mint macska az egérrel...Összeverte rendesen”

„Hát ez a Dóra Béla nem bokszolt, hanem verekedett. Viktort állandóan lefogta és ölelgette”

„Borzasztó volt ez a Béla gyerek. Gratulálok Viktor, nehéz meccs lehetett így, hogy egyfolytában ölelgettek”