promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Szenzációs változás az RTL-nél, már hétfőn életbe lép, el is árulták az okát

Szenzációs változás az RTL-nél, már hétfőn életbe lép, el is árulták az okát

Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc

Azonnal meglépi a csatorna ezt a fontos dolgot, nem vártak vele tovább, minden előfizetőt érint.

A hazai csatornák is egyre inkább építik ki streamingplatformjaikat, ez alól az RTL sem kivétel, mely idén igazán nagy durranást hajtott végre az RTL+-on. Ezentúl ugyanis már a Bajnokok Ligája mérkőzéseket is itt lehet nyomon követni. A cél, hogy minél többen ismerkedjenek meg a felülettel, akár az ingyenes, akár a fizetős verzióját választják, most a legfontosabb csomagjukat érinti a változás.

Azonnali változás az RTL-nél

Jelenleg három csomag érhető el: az RTL+ Light teljesen ingyenes, csak regisztráció szükséges; az RTL+ Active az RTL csatornával rendelkező kábel-előfizetők számára elérhető; míg az RTL+ a fizetős streaming szolgáltatás, ahol a legtöbb tartalom megtalálható, például a BL is. Szeptember 16-tól, azaz hétfőtől azonban az RTL+ legnagyobb csomagja már „RTL+ Prémium” néven lesz elérhető, ami segít jobban megkülönböztetni az előfizetéseket. Az RTL+ Light és az RTL+ Active nevei változatlanok maradnak.

Az RTL+ Premium exkluzív és prémium tartalmakhoz biztosít hozzáférést, és a szeptember 17-én kezdődő UEFA Bajnokok Ligája csoportmeccseit is csak az RTL+ Premium előfizetői nézhetik. A szurkolók mostantól kedvük szerint tekinthetik meg a mérkőzéseket, hiszen a teljes szezon, vagyis mind a 192 mérkőzés elérhető lesz a platformon, magyar kommentárral és jobb képminőségben.

Már hétfőtől életbe lép

Az RTL+ Premium előfizetői heti rendszerességgel hozzáférhetnek a már jól ismert streaming tartalmakhoz is. A folyamatosan bővülő tartalmi kínálatban szerepelnek népszerű sorozatok, köztük az RTL saját gyártású szériái, valamint olyan sorozatpremierek, amelyek kizárólag az RTL+ Premium kínálatában érhetők el, így a Zorro legújabb feldolgozása, világsztárok főszereplésével készült filmek, és az On The Spot alkotásai mellett az Oscar-díjas „A 20 nap Mariupolban” című dokumentumfilm is. Az őszi időszakban pedig egy új finn krimisorozat premierje várja a skandináv stílusú bűnügyi sorozatok kedvelőit.

Az RTL+ Premium előfizetők bizonyos lineáris tévéműsorokat is korábban vagy exkluzív módon nézhetik. Egyebek között a vasárnap esténként rekordnézettséget elérő Sztárboxot online csak az RTL+ Premium előfizetők követhetik élőben.

A névváltással együtt az RTL+ Premium előfizetés ára is emelkedik: szeptember 16-tól a havi díj bruttó 2990 Ft-ra nő. Azok, akik szeptember 15-ig regisztrálnak, még 1990 Ft-ért vehetik igénybe a szolgáltatást. Szeptember 16-tól kezdődően a havi előfizetések már az új, 2990 Ft-os áron lesznek elérhetők.

A csatorna az éves előfizetést ajánlja, amely szeptember 15-ig 15 920 Ft-ért érhető el. Ez teljes hozzáférést biztosít az RTL+ Premium tartalmi kínálatához, beleértve a 2024/25-ös UEFA Bajnokok Ligája legjobb mérkőzéseit magyar kommentárral. Szeptember 16-tól az éves előfizetés ára 23 920 Ft-ra emelkedik - írja a Sorozatwiki.