promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Rúzsa Magdi megmondta a magáét a Megasztárba jelentkezett Schobert Norbiról

Rúzsa Magdi megmondta a magáét a Megasztárba jelentkezett Schobert Norbiról

Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc

Ifj. Schobert Norbert lenyűgözött néhány zsűritagot a Megasztárban, de Rúzsa Magdi keményen megmondta a véleményét.

12 év után új évaddal tért vissza a Megasztár a TV2-re, vasárnap este már az első válogató adást láthattuk, amiben többek között ifj. Schobert Norbi is kiállt a zsűri elé. Schobert Norbert és Rubint Réka fia nagyon meglepett mindenkit, hiszen senki sem számított arra, hogy a házaspár középső gyermeke is fel fog bukkanni a válogatón. Marics Peti még poénkodott is vele, hogy döntse már el, hogy bokszol vagy énekel. Ifj. Schobert Norbi azt mondta, ki akar végre lépni szülei árnyékából, és egyedül akar bizonyítani, letenni valamit az asztalra, és szerinte a legtöbben nem is hinnék, hogy tud énekelni.

Így énekelt a válogatón Schobert Norbi:


A produkciója igen bizonytalanul indult, többen is fintorogtak a hamis hangok hallatán, aztán kitört Norbiból a hang. Caramelt egész egyszerűen lenyűgözte a fiatalember teljesítménye, ugyanígy Marics Peti is csak dicséri tudta őt, viszont Rúzsa Magdi például már kiemelte azt is, mik voltak a hibái. Végül Marics Petin múlott, hogy továbbjut-e, hiszen kettő igent, és kettő nemet kapott; Norbit végül tovább engedték még egy körre.

Rúzsa Magdi nem örült ennek, elmondása szerint nagyon félti ifj. Schobert Norbit, szerinte nem jó ötlet, hogy az ország legismertebb házaspárjának gyermeke is szerepeljen a Megasztárban.

„Ez nagyon nehéz. Eleve az ország legismertebb szülőpárosának gyermekeként ideállni úgy, hogy nem te vagy a legjobb. Én azért nem tudtam elvonatkoztatni, mert nem annyira jó, és az emberek tudnak olyanok lenni, mint a keselyűk, hogy meg fogják találni, és szétszedik őt. Én féltem ezt a gyereket”

- mondta a műsorban Rúzsa Magdi, és látva a nézői kommenteket, sokan egyet is értenek a szavaival.

A nézők szerint Rúzsa Magdi az egyetlen, aki jól látja a dolgokat a zsűriben, és ifj. Schobert Norbival kapcsolatban is rávilágított a lényegre.

Marics Peti már az első napon elkésett

A Megasztár zsűritagjai közül mindenki egy-egy furgonnal érkezett a válogató adások felvételének helyszínére, a Bálnához, kivéve Marics Petit, aki már az első napon elkésett. Már minden zsűritag a helyén ült, de a válogató mégsem tudta kezdetét venni, mert a ValMar énekesére vártak. Végül Marics nem egy furgonnal toppant be, hanem egy kemping biciklivel zötykölődve. Ördög Nóra és Till Attila nem is hitt a szemének, hangosan elkezdtek nevetni, mikor meglátták, milyen járművel érkezett Peti a Bálnához.