promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Büdös, halszagú, borzasztó - Ördög Nóra így jellemezte Krausz Gábort

Büdös, halszagú, borzasztó - Ördög Nóra így jellemezte Krausz Gábort

Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc

Ördög Nóri keményen reagált a séf közeledésére.

A tévénézőknek nem kellett csalódniuk az Ázsia Expressz nem olyan régen elrajtolt új, 5. évadában. Az izgalmak a tetőfokára hágtak, a celebek nem sokáig tétlenkedhettek. Egy több feladatból álló kihívásban kellett teljesíteniük, ahol belekóstolhattak abba, hogy mi vár rájuk a műsor végéig. A feladat igen embert próbáló volt és nem kímélték a hölgyeket sem.

Jégtömböket kellett faragni, majd egy labdával dobozokba beletalálni és algás vízben táblát keresgélni, végül pedig behajózni a tengerre és egy hajóról megszerezni az utolsó, előnyt biztosító Joker kártyát.

Bár sokáig úgy tűnt, hogy Till Attila és Stohl András kettőse fog nyerni, az utolsó pillanatokban Mikes Anna és Krausz Gábor átvették a vezetést. Pedig még egy kis fiaskó is történt: Anna véletlenül Tilláék feladatát oldotta meg, ami Ördög Nórát is meglepte, de szerencsére Gábor is csak mosolygott a félresikerült akción.

Innen szép nyerni, tartja a mondás és ez sikerült is a Dancing with the Stars szerelmespárjának, akiket lassan ideje lesz az Ázsia Expressz szerelmespárjának átkeresztelni.

Krausz Gábornak konkrét taktikája is volt: elmondta, hogy egy versenyhelyzetben mindig az utolsó pillanatokban kell a legjobban odatenni magunkat, akkora kell a legnagyobb erőt tartalékolni, hiszen azok a döntő pillanatok, ott derül ki, hogy ki lesz a győztes. A séf ezt a taktikát a Séfek séfénél is alkalmazhatja, hiszen aki nézte a műsort az tudja, hogy az utolsó 5 perc mindig kritikus.

Miután Ördög Nóri kihirdette a győztest Anna és Gábor egy boldog ölelésben forrtak össze, ám annyira nem fáradtak el, hogy a séf ne akarjon egy kicsit csipkelődni Ördög Nórával, akivel előszeretettel ugratják egymást, ha valahol egy adásba kerülnek.

Nórinak is felajánlott egy ölelést, melyre a műsorvezetőnő igen heves reakciót adott és a fenti szavakkal illette a kedvesen közeledő Gábort.

A jelenetet ide kattintva tudjátok megtekinteni: