promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nóra és Mikes Anna egy emberként üvöltöttek rá Krausz Gáborra, a séf már az első adásban kiborította mindkettőjüket

Ördög Nóra és Mikes Anna egy emberként üvöltöttek rá Krausz Gáborra, a séf már az első adásban kiborította mindkettőjüket

Borítókép:  TV2 Play
Élet
Kategória fejléc

Sokkoló jelenetek az Ázsia Expressz első adásában.

Tegnap elstartolt az Ázsia Expressz első adása. Az impozáns szereplőgárda miatt nézők milliói várták, hogy a híres párosok kalandjai megkezdődjenek a festői szépségű Fülöp-szigeteken. Bár már az adás előtt mindenkinek volt tuti tippje, vagy kedvenc csapata, az eddigi évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a nehéz helyzetekben adott reakciók és az egyes párosok által mutatott csapatmunka nagyon könnyedén megfordíthatja azt, hogy ki a kedvenc, vagy épp ki az, akiben csalódtak a rajongók.

Az biztos, hogy Mikes Anna és Krausz Gábor "alakítását" már mindenki nagyon várta, több dolog miatt is: a pár már korábban megmutatta, hogy milyen fantasztikusan tudnak együttműködni egymással és mennyire elszántak és elkötelezettek a közös cél érdekében, illetve azt is elmondták, hogy amolyan előnászútként tekintenek az útra, ami nem csoda: kapcsolatuk közel egy éve épül rendületlenül.

Az, hogy mennyire akarnak nyerni, rögtön az első adásban megmutatkozott: az volt a feladat, hogy rakjanak tüzet és ezen főzzenek meg egy levest, amit át kellett adni egy hajóskapitánynak, fuvarért cserébe. A főzés természetesen meg se kottyant a séfnek, az elsők között sikerült is nekik a feladat, ám a tálalásnál fellépett egy kisebb probléma.

Merőkanál híján nem tudták tálba szedni az elkészült ételt. Mivel minden másodperc számít, Krausz Gábor nem gondolkozott sokat. Váratlanul felkapta a tűzforró edényt, a tányérhoz vitte és puszta kézzel öntötte bele a forró, gőzölgő levest a tálba.

Ördög Nóri és a séf kedvese halálra rémültek a bravúros mutatványtól, kicsin múlt, hogy nem lett rögtön sérülés, már a műsor elején. A séfek egyébként köztudottan hozzászoknak a hőhöz, az átlagosnál melegebb ételeket is könnyedén meg tudnak fogni, vagy kóstolni, de a közvetlen tűzről levett lábas még ennek fényében is ijesztőnek tűnik.

Ám Gábor nem vett tudomást az aggodalmaskodásról és a feladat teljesítése után rögtön rohanni kezdett, Annának felocsúdni sem volt ideje. Ördög Nóra is elfelejtkezett magáról és bizony egy adásba nem illő mondatot kiabált oda Krausz Gábornak, hogy mi volt az, azt a lenti videóban megnézhetitek: