promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Gmail-ed van? Életbe lép egy fontos változás, már nincs sok idő az élesedéséig

Gmail-ed van? Életbe lép egy fontos változás, már nincs sok idő az élesedéséig

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc

Újabb változásról adott a hírt a Gmail kapcsán a Google.

A Gmail-en folyamatosan érkeznek az újítások, a frissítések és a változások is, miközben életünk egyre több dolgát tároljuk az emaileinkben. Legyen szó akár családi eseményekhez kötődő fotókhoz, fontos dokumentumokról, amelyek akár egy ingatlan- vagy autóvásárláshoz kötődtek, illetve nagyon sokszor már nem is kapunk nyomtatott számlát az egyes megrendeléseink mellé, hanem ide, az email-fiókunkba érkezik meg az adott cégtől a "papír", amelyre jó, ha vigyázunk, hiszen sokszor kellhet egy-egy olyan szituációban, amikor baj van.

Az email és az emailezés így az életünk szerves részévé vált, és nagyon sokszor már a hosszabb kommunikáció is ezen belül történik.

A Google új megoldást eszelt ki.

A HVG most arról ír, hogy alőször az Android-felhasználókhoz fog majd befutni egy változás, amely kicsit megkönnyíti az életünket a felületen. A lényege az, hogy kevesebb lépésből fog állni, hogy reagáljunk egy-egy levélre. A mobilapp így egy olyan újítást kap, amely segít majd meggyorsítani a levelezésünket az online térben. Jelenleg ugyanis az applikációt is meg kell nyitni, hogy válaszoljunk a leveleinkre, majd ott több gomb megnyomásával és különböző ablakok felugrálásával végezhettük el a kívánt feladatunkat.

Egyszerűsödik az életünk.

Most a Google újítása majd azt teszi lehetővé, hogy a megnyitott beszélgetés alján egy újabb ablak megnyitása nélkül tudjuk majd míegírni a választ a hozzánk intézett kérdésre. Praktikus megoldás jön tehát az Androidos felhasználóknak a levelező applikációjukban.

Ez hasonló lesz tehát, mint egy chat beszélgetés, könnyebben áttekinthető majd a levelezés is közben, hogy írjuk az üzenetet. A Google ígéri, hogy még idén jön maj ez a megoldás az iPhone-ok esetén is.