promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Kitudódott az Ázsia Expressz fináléjának egyik részlete: Ördög Nóra árult el egy érdekes titkot a döntőről

Kitudódott az Ázsia Expressz fináléjának egyik részlete: Ördög Nóra árult el egy érdekes titkot a döntőről

Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc

Ördög Nóra felfedte az Ázsia Expressz fináléjának egyik részletét.

Az Ázsia Expressz csak vasárnap este indul a TV2-n, de máris kitudódott a finálé egyik részlete. Ezt maga Ördög Nóra, a produkció műsorvezetője árulta el egy interjúban, emellett számos megdöbbentő titkot árult el az új évadról, hogy milyen körülmények voltak a forgatáson, hogy a Fülöp-szigetek azon részein dolgoztak, amik ismeretlenek a turisták számára, és hogy hogyan viselték az extrém helyzeteket, mint például a földrengést.

A Blikk készített interjút az Ázsia Expressz műsorvezetőjével, amiben elmondta, milyen érdekes helyen forgattak; állítása szerint jó kombinációja volt a korábbi közép-amerikai és ázsiai túráknak. Visszakapták az ázsiai életérzést, de mivel a Fülöp-szigetek keresztény ország, egy kicsit otthonos érzésük is volt.

„Nem a keleti építészet fogadott minket, hanem tele volt például az itthoniakhoz hasonló templomokkal”

- fogalmazott Nóra, aki hozzátette, hogy egy nagyon szegény országról van szó.

Ugyan az emberek végtelenül kedvesek voltak, de a stábot egyenesen sokkolta, hogy milyen nyomorúságban élnek arrafelé. A műsorvezető visszaemlékezett arra, hogy Manilában például minden ház előtt aludt egy család - akár csecsemőkkel, kisgyerekekkel -; ezt látva pedig egyenesen nyomasztó érzés volt sétálni közöttük. Azonban a szállásról is megdöbbentő dolgokat mondott: az utolsó Fülöp-szigeteki szakasz már olyan helyen forgott, ahol nem azért nem foglaltak jó minőségű szállást a stábnak, mert elfogyott a büdzsé, hanem mert egyszerűen nem volt ilyen.

Ahol megszálltak, ott nem volt meleg víz, a zuhanyzóban a wc-re esett a víz, dohos volt, büdös, penészes és csótányos.

Az extrém helyzetekről is kérdezték Ördög Nórát: a földrengésről - amiről külön a közösségi oldalán is beszámolt - azt mondta, hogy bár kicsit megijedtek tőle, aztán rájöttek, hogy ilyenkor mindig a helyieket kell figyelni, mert amíg ők nem pánikolnak, addig nekik sem kell félniük, de amikor a helyiek menekülnek, akkor nekik is fejvesztve kell futniuk.

Az Ázsia Expressz fináléjával kapcsolatban is nyilatkozott a műsorvezető: elárulta, hogy a döntőt szakadó esőben kellett felvenniük, és bár volt felette esernyő, a ruhája alulról is felszívta a vizet; véleménye szerint viszont mindez egész jó díszletet adott a végéhez.

Ördög Nóra még több titkot árul el az Ázsia Expresszről az alábbi videóban: