promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor kirohanásairól vallott Mikes Anna: Ilyen helyzetben adódnak konfliktusok

Krausz Gábor kirohanásairól vallott Mikes Anna: Ilyen helyzetben adódnak konfliktusok

Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc

Mikes Anna elárulta, hogyan tudja kezelni Krausz Gábor kirohanásait.

Krausz Gábor és Mikes Anna is részt vett az Ázsia Expressz idei évadában. Hogy aztán a Dancing with the Stars-ban összemelegedett sztárpár hogyan teljesített a feladatokban, és hányadik helyen végzett a versenyen, az hamarosan kiderül, hiszen vasárnap este indul a TV2-n az Ázsia Expressz.

A sztárséf és profi táncos párja egyébként éppen most ünnepelte első évfordulójukat, hiszen egy éve találkoztak először, mikor összerakták őket a Dancing with the Stars legutóbbi évadában.

A szerelmesekkel a TV2 is készített egy rövid interjút az Ázsia Expressz kapcsán, mely során kiderült, hogy ez a műsor mennyire tudta megerősíteni a kapcsolatukat vagy éppen mennyire rondított bele a sok konfliktus és veszekedés miatt. Krausz Gábor elárulta, hogy ha rajta múlott volna, biztos hamar összevesztek volna, de Mikes Anna annyira jól kezelte a kirohanásait, hogy egyetlen hangos szó nem hangzott el kettejük között. A táncosnő ugyanis úgy volt vele, hogy ha visszaszólna, akkor az csak olaj lenne a tűzre.

„Én inkább hosszútávon gondolkoztam. Úgy voltam vele, hogy nem érdemes egy ilyen szituációba beleállni, mert folytatódik a verseny, és nekünk a versenyre kell koncentrálnunk. Egy ilyen helyzetben adódnak konfliktusok, mert fáradtak vagyunk, meg az idegrendszert próbára teszi, és nyilván ki van ott melletted, a párod, a társad, és csak rajta tudod levezetni minden feszültségedet. De nagyon szépen kiegészítettük egymást”

- mondta Mikes Anna.

Abban mind a ketten egyetértettek, hogy ez egy nagy kaland volt, ami különleges emlékként fog megmaradni az életükben. Krausz Gábor hangsúlyozta, hogy kár lett volna kihagyniuk, de biztos, hogy nem vágnának neki még egyszer.