promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor és Mikes Anna már nem tudták megvárni az Ázsia Expressz adásba kerülését: kemény próbát kellett kiállni a kapcsolatuknak, így vannak most egymással

Krausz Gábor és Mikes Anna már nem tudták megvárni az Ázsia Expressz adásba kerülését: kemény próbát kellett kiállni a kapcsolatuknak, így vannak most egymással

Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Közösen meséltek a kapcsolatuk nehézségeiről.

Bombaként érkezett a hír, hogy alig két hét múlva adásba kerül az Ázsia Expressz új évada. A nézők már előre győztest kiáltanak, mindenkinek megvan már a kedvenc párosa, de az interneten megtalálható hozzászólások szerint a két legnagyobb esélyes Till Attila és Stohl András, akik összeszokott régi motorosokként biztosan fantasztikus csapatmunkát mutatnak majd. A másik tuti befutónak pedig Krausz Gábort és Mikes Annát tartják, akikről nem titok: elszántak, eltökéltek és annyira kiegészítik egymást, hogy egyszer már sikerült az első helyig menetelniük, győzelmükre pedig egy egész ország emlékszik, már csak azért is, mert itt szövődött közöttük az a szerelem, ami most is hozzásegítheti őket a dobogó legfelső fokához.

A forgatás mindkettőjük számára embert próbáló időszak volt, most közösen meséltek az ott átélt nehézségekről. Krausz Gábort már korábban is hívták a műsorba, ám eddig nemet mondott, most azonban minden körülmény adott volt ahhoz, hogy elvállalja a kihívást.

Már az előző években is felkértek, hogy szerepeljek a műsorban, de akkor még nem gondoltam, hogy én ezt képes vagyok megcsinálni. Ám Anna személyében egy végtelenül kalandvágyó lányt ismertem meg, és az ő lelkesedése rám is hatással volt, épp ezért mellette sokkal szívesebben vágtam bele egy ilyen kihívásba, főleg, mivel biztos voltam benne, hogy ez nagyon jót tesz majd nekünk.

A sztárséf arról is őszintén beszélt, hogy rengeteg feszültség volt a forgatás alatt, ám Annával annyira jól tudnak együttműködni és annyira kiegészítik egymást, hogy remekül kezelte Krausz Gábor esetleges kirohanásait.

Mindketten ambiciózus, versenyszellemű emberek, így a közös cél is segített abban, hogy legyőzzék a nehézségeket. Amellett, hogy kapcsolatuk tovább mélyítésén is dolgoztak, egy percig sem kérdés, hogy ők ketten győzni mentek, amiben nagy segítségükre volt, hogy nagyon alaposan ismerik egymás jó és rossz tulajdonságait is.

Mi már a Dancing with the Stars műsora alatt is megtapasztaltuk, hogyan reagál a másik stresszhelyzetben, illetve milyen az, amikor egy közös célért dolgozunk. Tehát nem volt számunkra ismeretlen ez a helyzet. Nyilván egy ilyen szituációban felerősödnek azok a tulajdonságok, amik már alapból is bennünk vannak, és nem tagadom, voltak kirohanásaim, akárcsak a Dancing alatt, de szerencsére Anna nagyon jól kezeli ezeket.

Anna is hasonló véleményen van, aki különösen örült neki, hogy ismét ennyi időt tölthetett Gáborral és nagyon intezíven élte meg az elmúlt időszakot. Hozzátette, hogy a hétköznapokban nagyon nehéz időt találni arra, hogy foglalkozzanak egymással annyit, amennyit szeretnének, a műsor pedig ezen is segített:

A rohanó mindennapokban komoly szervezést igényel, hogy elegendő időt tudjunk együtt tölteni, programokat, randikat csinálni. Itt viszont magától értetődő volt, hogy kettesben vagyunk, ami nagyon jót tett nekünk, s olyan élmény volt számunkra, amire sok év múlva is mosolyogva tudunk majd visszatekinteni. Egyszóval egy pillanatra sem bántuk meg, hogy elvállaltuk a műsort.

Kíváncsian várjuk, hogy ez a pozitív hozzáállás és lelkesedés meghozza-e a gyümölcsét. Abban biztosak vagyunk, hogy csapattársaikkal jól kijöttek és a nézők is szeretik őket, a kérdés már csak az, hogy ez elég lesz-e a végső célelérésében. Kettőjüket elnézve azonban kijelenthetjük, hogy ők bizony már mindenképpen nyertek.

Forrás: Blikk magazin