promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna és Krausz Gábor már jóval a Dancing with the Stars előtt ismerték egymást: Tóth Gabi vajon tudott erről?

Mikes Anna és Krausz Gábor már jóval a Dancing with the Stars előtt ismerték egymást: Tóth Gabi vajon tudott erről?

Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A séf és a táncosnő ismeretsége jóval régebbi mint gondoltuk, a TV2 mindenről tudott.

Hihetetlen belegondolni, hogy már több mint egy év eltelt Krausz Gábor és Tóth Gabi nagy bejelentése óta: teljesen váratlanul, egy közösségi médiás posztban tudatták követőikkel, hogy házasságuk véget ért és 6 év után külön utakon folytatják. Nem volt sok idejük búslakodni, ugyanis mindkettőjük életébe hamar beköszöntött az új szerelem: Gabi a Fricska nevű táncformáció alapítótagjával, Papp Máté Bencével folytatta az életét és a rengeteg negatív jóslat ellenére köszönik szépen, jól vannak és a közöttük lévő érzelmek napról napra mélyülnek.

Krausz Gábor pedig azért, hogy elterelje figyelmét az életében bekövetkező változásokról, igent mondott az őt kitartóan ostromló TV2-nek és elvállalta a szereplést az egyik legnépszerűbb tévéműsorban, a Dancing with the Starsban. Ott volt a kamera, amikor először találkozott táncpartnerével, Mikes Annával és mindenki azt gondolta, hogy ekkor ismerkedtek meg. Ám már jóval korábban találkoztak, ráadásul éppen a TV2 jóvoltából. A Séfek séfe 5. évadjának első zsűritagjai ugyanis a Dancing with the Stars táncosai voltak. Ez az a műsor, amelyben Krausz Gábor (Vomberg Frigyessel és Wolf Andrással) vérre menő küzdelmet folytatnak az első helyért és mindenki megpróbálja lefőzni a másikat.

Mikes Anna a felvétel alatt kifejezetten csendes volt, sem pozitív, sem negatív értékelést nem adott. A kamera természetesen a műsor háttérfolyamatait nem mutatta, így nem láthattuk azt sem, hogy Mikes Anna és Krausz Gábor beszéltek-e egymással, de mivel egy-egy forgatás kifejezetten hosszú idő, nem szokatlan, ha a szereplők adáson kívül beszélgetnek egymással, így szinte biztos, hogy ők is váltottak egymással néhány szót. Ekkor pedig még fogalmuk sem volt, hogy ők ketten hamarosan mennyire boldogok lesznek együtt.

Sajnos azt sem láthattuk, hogy Anna Gábor főztjére szavazott-e, ám a 15 tányérból összesen 10 fekete érkezett vissza, így a nagy számok törvénye alapján valószínűleg Krausz Gábor és csapata mellett tette le a voksát a táncosnő.

A kérdéses epizód egy részletét itt tudod megnézni: