promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna olyat villantott bikiniben, hogy Krausz Gábor sem hagyta szó nélkül

Mikes Anna olyat villantott bikiniben, hogy Krausz Gábor sem hagyta szó nélkül

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Mikes Anna ritkán mutatja meg magát bikiniben, de most mindent bedobott a lájkcunami kedvéért.

Mikes Anna ritkán posztol magáról bikinis képeket, a legutóbbi fürdőruhás bejegyzése tavaly augusztusban, tehát majdnem egy évvel ezelőtt került ki a közösségi oldalára. A Dancing with the Stars profi táncosa nem az a típus, aki szereti mutogatni magát, de azért nem utasítja vissza azokat a ruhákat, amikben kicsit többet mutat meg a kíváncsi szemeknek. Krausz Gábor szerelme most azonban kirakta az idei első bikinis villantását, ami alatt özönlenek a pozitív reakciók, és még a sztárséf sem hagyta szó nélkül kedvese fotóját.

Amióta együtt vannak, Krausz Gábor és Mikes Anna mindig valami jó programot találnak ki maguknak, vagy elutaznak valamelyik külföldi országban vakációzni. Nem olyan régen a Balatonra is lementek, ahol nem kevés pénzt költöttek el, aztán Olaszországban is voltak egy romantikus utazáson. Ezt követően új hobbiba kezdtek és elmentek fallabdázni, majd együtt tanultak meg wakeboardozni. Mindezekről az élményekről a közösségi oldalaikra is posztoltak ki képeket és videókat, így a rajongóik figyelemmel tudták kísérni, miket csinál a sztárpár.

Krausz Gábor és Mikes Anna a legjobbat hozzák ki egymásból, sokak szerint mesebeli párost alkotnak, és mindenki örül a séf boldogságának. A profi táncosnő pedig valósággal ragyog Gábor mellett, ezek szerint ő is nagyon boldog új kapcsolatában.

Mikes Anna ritkán oszt meg magáról villantásokat és bikinis képeket, de most elérkezettnek látta az időt, hogy ebben az évben is megörvendeztesse a követőit egy fürdőruhás fotóval. Mikes Anna tökéletes alakját nem győzik dicsérni a magyarok, és még Krausz Gábor is megjelent a kommentszekcióban, aki nem találta a szavakat, annyira elbűvölte párja fényképe, ezért csak néhány szerelmes, tüzes emojit kommentelt oda neki.

Alatta többen meg is jegyezték Gábornak, hogy nagyon szerencsés fickó, hogy ilyem nővel van együtt, mint Anna, míg volt, aki azt üzente a sztárséfnek, hogy becsülje meg nagyon a táncosnőt.