promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna és Krausz Gábor több tízezer forinttal lett szegényebb a Balatonnál, őket sem kímélik a magas árak

Mikes Anna és Krausz Gábor több tízezer forinttal lett szegényebb a Balatonnál, őket sem kímélik a magas árak

Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A szerelmespár fejenként 25 lángos árát hagyta ott egy balatonfüredi étteremben.

Mikes Anna és Krausz Gábor szerelme a Dancing with the Stars című műsorban kezdődött, ott találtak egymásra, miután Krausz Gábor viharos kapcsolata Tóth Gabival elképesztő fordulatot vett és botrányos módon le is zárult. Krausz Gábor összetört szívvel indult a műsorba, de akkor még nem is sejtette, hogy az egész életét meg fogja változtatni.

A műsorban ugyanis egymásra találtak táncpartnerével, a meseszép és tehetséges Mikes Annával, s bár a nézők számára is egyre gyanúsabb volt, hogy van köztük valami, csak később árulták el a nagyvilágnak, tényleg együtt vannak. Ennek már egy éve, az álompár pedig még mindig együtt van és nem is lehetnének boldogabbak.

Krausz Gábor és Tóth Gabi kislánya, Hannaróza is gyorsan megtalálta a közös hangot Mikes Annával, amit az is bizonyít, hogy kapcsolatuk hivatalossá tétele óta már számtalan Instagram-sztoriban lehetett látni hármójukat, ahogy különböző programokon vesznek részt és szemmel láthatóan nagyon jól érzik magukat. Sőt, Mikes Anna nemrég egy szabadtéri táncórát tartott, ahol Hannaróza is csatlakozott hozzá, a tündéri pillanatokról pedig Krausz Gábor osztott meg egy rövid felvételt követőivel.

A szerelmespár a nyarat kihasználva úgy döntött, pihen egyet, ezt pedig Magyarországon teszik, a Balatonnál. Választásuk egy pompás balatonfüredi tájra esett, amiről egy Instagram-sztori is árulkodik, melyet Mikes Anna tett közzé vasárnap. IDE kattintva nézheted meg a 24 óráig elérhető képet.

Az álompár legutóbb egy külföldi kiruccanás mellett döntött: júniusban Szicíliába utaztak, ahol egy igazán romantikus utazásban volt részük, melynek momentumait követőikkel is megosztották a közösségi médiában. Mégis úgy tűnik, hogy jobban húzott a szívük a Balatonhoz, most inkább a magyar tengert választották az újabb külföldi kiruccanás helyett.