promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
A Dancing with the Stars álompárja szakított, zokog az ország, újra megpróbálják együtt

A Dancing with the Stars álompárja szakított, zokog az ország, újra megpróbálják együtt

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A magyarok imádják őket együtt, nem tehettek mást: de a békülésre esély sincs.

Suti András és Tóth Katica, a Dancing with the Stars egykori álompárja, ősszel jelentették be, hogy útjaik a magánéletben elválnak, de a táncban továbbra is együtt maradnak. A szerelmi kapcsolatuk végét hozó döntés után is megőrizték a szakmai köteléket, aminek meg is lett az eredménye: múlt hétvégén elnyerték a professzionális magyar bajnoki címet.

A táncos pár két és fél év jegyben járás és összesen nyolc év együttlét után döntött úgy, hogy külön utakon folytatják. A rajongók észrevették, hogy kevesebbet szerepelnek együtt a közösségi médiában, majd Katica a Blikknek elárulta, hogy bár próbálták megmenteni kapcsolatukat, az elhidegülés végül győzött.

A tisztelet azonban megmaradt közöttük, ami elengedhetetlen volt a Dancing with the Stars legutóbbi évadában való közös munkához, ahol már nem szerelmespárként jelentek meg a próbákon és az élő adásokban.

"Jól kijövünk, mert mindketten akarjuk, hogy működjön”

– mesélte Katica. 

„Nem lenne értelme eldobni azt a nyolc évet, amit együtt értünk el. A táncban lehet váltogatni a partnereket, de ha választanom kellene, mindig Andrist választanám. Együtt alakítottuk ki az egyéniségünket. A múlt hétvégi verseny a karrierünk csúcspontja volt.”

András és Katica együttműködése nem csak a versenyzésre korlátozódik, hiszen együtt is tanítanak.

„Fantasztikus a munkakapcsolat közöttünk, és barátok tudtunk maradni. Közös a cél, egy az út”

– mondta András. Az elsődleges cél a magyar bajnokság megnyerése volt, amit sikeresen teljesítettek.

Katica jelenleg egyedülálló, bár a szakítás után egy ideig Tasi Dáviddal, a Sztárban sztár leszek! fiatal énekesével volt kapcsolatban. András viszont egy civil hölgy, Enikő személyében találta meg újra a szerelmet, akivel szintén remekül kijön a táncparketten. Nemrégiben egy pro/am versenyen is elérték az első helyezést, ami újabb bizonyítéka András táncos tehetségének és új kapcsolata harmóniájának.

A szakítás ellenére Suti András és Tóth Katica továbbra is lenyűgöző párost alkotnak a táncparketten. A múlt hétvégi győzelmük is ezt bizonyítja, hiszen a professzionális magyar bajnoki címet elnyerték, ami a karrierjük egyik legnagyobb sikere. A tánc szeretete és a közös célok továbbra is összekötik őket, ami példaértékű a szakmában és a rajongók számára is. Az ő történetük rávilágít arra, hogy a szerelem elmúlhat, de a közös munka és az együtt elért sikerek örök érvényűek maradnak.

forrás: Blikk