promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna fontos dolgot árult el magáról, Krausz Gábor vette videóra a leleplező vallomást
Borítókép:  TV2 Play - TényekPlusz
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Álomszerű felvételt készített a séf Mikes Annáról, aki váratlan dologba avatta be rajongóit.

Ahogy beköszöntött a nyár, kedvenc celebjeinknek is a nyaraláson jár az eszük: mindenki másféle úticélt preferál, máshol érzi jól magát. Van, aki messzi kontinensekre vágyik, míg megint másnak a régi korok életérzése kell az igazi kikapcsolódáshoz a luxus helyett. Így volt ezzel Mikes Anna és Krausz Gábor is, akik egy romantikus, mesebeli országot választottak maguknak a vakációhoz. A Dancing with the Stars (és úgy ámblokk az ország) kedvenc szerelmespárja Szicíliában pihente ki az elmúlt év fáradalmait. Szükségük is volt erre és ez amolyan ígéret is volt egymásnak: megfogadták, hogy igyekeznek sokat utazni és ezekben a röpke napokban csak egymásra és a kapcsolatukra koncentrálnak.

Anna csak úgy sugárzott a nyaraláson készült felvételeken, pedig sem fellépőruha, sem smink nem volt rajta, felmerülhet hát a kérdés, hogy mi a titka annak, hogy ennyire tökéletes a bőre? Természetesen az elsődleges dolog az életmódja: táncos, sportoló, az a munkája, hogy táncol és lételeme is ez a mozgásforma, ami már ad egy remek alapot ahhoz, hogy ragyogóan egészségesnek nézzen ki.

A másik nagyon fontos dolog a táplálkozás. A nyaralós felvételeiken is látszik, hogy Anna az éttermekben kifejezetten egészséges, helyi alapanyagokból készült ételeket választott, ezzel pedig tökéletesen támogatni tudja a belső egyensúlyát.

Most azonban egy harmadik összetevőről is lerántotta a leplet, másképpen is támogatja magát: kollagén port használ, amely kifejezetten egészséges a hajnak, a bőrnek és a körmöknek. Az már csak hab a tortán, hogy egy nagyon ismert márkával kötött reklámszerződést, a Lifetilt, mely korábban Balogh Tamás szerelemprojektje volt egy olyan országosan ismert márka, ami egy időben hatalmas követőtábort mozgatott meg. A tulajdonosváltást azonban megsínylette a cég, Tamás egyedi stílusa nélkül még nem talált teljesen újra magára a termék, ám azzal, hogy Mikes Annát meg tudták győzni, valószínűleg jó úton haladnak.

A videót, melyet minden bizonnyal Krausz Gábor készített (aki az utóbbi időben egyre profibb videókat publikál), ide kattintva tudjátok megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás