promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Óriási a boldogság: Mikes Anna és Krausz Gábor között dúl a szerelem, közös fotóval jelentették be a csodás hírt

Óriási a boldogság: Mikes Anna és Krausz Gábor között dúl a szerelem, közös fotóval jelentették be a csodás hírt

Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Végre fellélegezhetünk a szakításról szóló pletykák után, rejtély mi történt a fiatalokkal az elmúlt időszakban.

Az utóbbi időben főhetett a feje azoknak a rajongóknak, akik egyenesen odáig vannak Mikes Anna és Krausz Gábor kapcsolatáért. A szerelmes pár ugyanis jó hosszú ideig nem jelentkezett közös felvétellel, ha pedig kommenteltek is egymás posztjai alá, az jószerével megválaszolatlan maradt, így kis túlzással egy ország aggódott amiatt, hogy pontosan mi is van közöttük.

Egyesek már a szakításról pletykáltak, amire több dolog is engedett következtetni: egyrészt a szerelmesek nem olyan régen értek haza az Ázsia Expressz forgatásáról, ami köztudottan egy kapcsolatgyilkos kihívás, többen már az indulás előtt féltették Anna és Gábor párkapcsolatát, azt jósolták, hogy nem fogják túlélni a megpróbáltatásokat.

A dolgot tovább bonyolította, hogy egyikük sem szólalt meg a történtekről és semmilyen magyarázatot nem adtak arra, hogy miért nem mutatkoznak együtt, interjút is külön-külön adtak a forgatáson átélt izgalmakról. Tovább bonyolította a történetet, hogy mindketten egy kicsit keserűen nyilatkoztak a forgatáson átéltekről: Krausz Gábor és Mikes Anna is azon a véleményen voltak, hogy nem vállalnák be újra, ha ismét lehetőséget kapnának. Erre sokan felkapták a fejüket, hiszen adja magát a kérdés, hogy mégis mi történhetett velük? Ennek megválaszolása azonban az adásba kerülésig nem fog megtörténni, hiszen a résztvevőket köti a titoktartás.

Most azonban végre csitulni látszanak a kedélyek: Mikes Anna és Krausz Gábor is 24 óráig elérhető Instagram történetbe kitették, hogy elhagyták az országot és meg sem álltak egészen Szicíliáig, ahol a gyönyörű Giardini Naxos-ból jelentkeztek be, ami egy igazi kis gyöngyszem a mediterrán vidéken. A közös nyaralás biztosan jót fog tenni a párnak: Anna tánccsoportjában megkezdődött a nyári szünet, így egy néhány napos workshoptól eltekintve ő a pihenésre koncentrál, de Gáborra is ráfér a kikapcsolódás az egész éves hajtás után.

Remélhetőleg a hazaérkezésük után nem tűnnek el hosszabb időre és bár magánéletük csak kettőjükre tartozik, azért mégis szívmelengető látni, amikor valami ehhez hasonló kis csodát osztanak meg arról, hogy hogyan is élnek ők együtt, kettecskén: