promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egymással versenyzett Mikes Anna és Tóth Gabi: Krausz Gábor volt a célpont, ez a hölgy lett az első
Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Meglepő fordulat, a két lány szinte egyszerre jelentkezett.

Aligha van olyan ember Magyarországon, akit elkerült volna az az egészen megdöbbentő tény, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor 6 év után a nagy nyilvánosságnak bejelentették házasságuk végét. A tényen kívül, miszerint külön utakon folytatják, semmit nem akartak közölni a nyilvánossággal, a részletek szépen lassan derültek csak ki. Gabi elmondása szerint régóta boldogtalan volt ebben a kapcsolatban, de minden erejével próbálta megmenteni a házasságát, Gábor azonban a válásnak erről a részéről egyáltalán nem nyilatkozott.

Az élet irónikus módon úgy hozta, hogy Krausz Gábor és Tóth Gabi is egy profi táncos oldalán találta meg a boldogságot: Mikes Anna és Papp Máté Bence mindkettőjüknek elhozta az olyan régóta vágyott boldogságot. Mindketten viszonylag hamar megtalálták a boldogságot, így sokakban felmerült a kérdés, hogy egy ilyen hirtelen jött változás mégis hogyan hat az egykori házasok kapcsolatára.

Ekkor Gabi úgy nyilatkozott, hogy mind a négyen nagyon jó viszonyt ápolnak egymással és gyakran találkoznak, amit Krausz Gábor kijavított arra, hogy éppen annyiszor és annyit találkoznak, ami közös lányuk, Hannaróza miatt szükséges, ám összejárós baráti viszonyról szó sincsen.

Az utóbbi időben azonban az sem  világos, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna hányadán állnak, ugyanis az Ázsia Expressz forgatása óta csak nagyon kevésszer mutatták annak jelét, hogy minden rendben van közöttük. Bár Anna is kommentelt Gábor egyik posztja alá és Gábor is tetszését fejezte ki Anna egy bejegyzése iránt, mégis a rajongók hiányolták a korábbi meghitt, romantikus felvételeket.

A mostani apák napja azonban úgy tűnik, hogy két kérdésre is választ ad. Krausz Gábor egy közös képet tett ki a kislányával (ahol egyébként először mutatták meg szemből a szépséges kis Hannarózát), ami alá özönlöttek a pozitív hozzászólások. Ezeket átnézve pedig hamar kiszúrjuk volt felesége jókívánságát is, aki szinte elsőként köszöntötte fel a volt férjét. A kedves kommentje alatt azonban rögtön Mikes Annáé következik, aki pedig egyértelmű emojival mutatta meg mit érez. Annánál egy szívecske, míg Gabinál szivecskés fej és két tenyér szerepel a szövegnél. Sokaknak lehet ez a poszt válasz a kérdésekre: egyrészt bármi is történt Gabiék között, Gábort tökéletes édesapának tartja és a csend ellenére úgy tűnik, hogy Annáék is együtt maradnak. Az biztos, hogy a kislányhoz mindenki gratulált, aki látta a fényképet.

Gábor a magánélet mellett hobbijára is tud elég időt fordítani, itt például az igazi focidrukkereknek üzent:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás