promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyönyörű nőkkel videózták le Krausz Gábort, vérbeli Playboyként élvezte a meseszép modellek társaságát
Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Eközben Mikes Anna is más társaságában szórakozott.

Krausz Gábor élete egy tavaly nyári napon 180 fokos fordulatot vett: akkori feleségével, Tóth Gabival 6 év házasság után úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják és kezdeményezték a válásukat. A közvélemény teljesen megdöbbent, hiszen egészen addig a kapcsolatukat tökéletesnek gondolták, mindkért fél példaszerűnek írta le a közöttük lévő szerelmet. A közös családi otthon Krausz Gábornak kellett elhagynia, akinek így felesége elveszítése mellett a lakóhelyváltozással is meg kellett küzdenie és amiatt is aggódott, hogy kislányával is kevesebbet találkozhat majd. Ráadásul nem sokkal később értesült arról is, hogy Tóth Gabi már tovább is lépett egy fiatal, jóképű táncossal, Papp Máté Bencével, akivel most éppen gőzerővel szervezik szerelemprojektjüket, az Egy a ritmusunk tábort.

Idővel aztán a dolgok a helyére kerültek: Krausz Gábor talált egy új lakást és a kislányával együtt töltött időt is nagyon boldognak, minőséginek írta le, így a megtépázott séf kedélyállapota javulni kezdett. Aztán belépett az életébe Mikes Anna és a tévés karrierje a népszerűségével együtt szárnyalt, nem mellesleg pedig a párkapcsolata is boldogan alakult a táncosnővel. A szakmájában is szuper lehetőséggel került szembe: elvállalta a Hilaris Hotels executive chef pozícióját, ami egy nehéz, ám annál megtisztelőbb feladat, hatalmas felelősséggel.

Úgy tűnik azonban, hogy a munka mellett van idő a szórakozásra is, ugyanis különös felvétel került elő az általában visszafogott Krausz Gáborról: gyönyörű nők között bulizik, koktélozgat, szemmel láthatóan nevetgél, vidám.

A lányok bizony nem mások, mint Miss World Hungary versenyzői, akiknek Krausz Gábor főzött egy finomat és látta őket vendégül. Az esemény szemmel láthatóan remek hangulatban telt, a hölgyeket a hashtagek tanúsága szerint a balatonfüredi Aura Hotel látta vendégül. Gábor azonban más feladatot is kapott aznap: a lányok az ő felügyeletével kipróbálhatták magukat a konyhába, így ők is hozzájárulhattak a fogások elkészüléséhez. Az eseményről egy rövid videó került fel az internetre, amit itt nézhettek meg:

Eközben Mikes Anna is jelentkezett: egy ismerősével táncolt és énekelt, amit 24 óráig elérhető Instagram történetben mutatott meg a követőinek. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás