promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna üzent Krausz Gábornak, ám szerelme válaszra sem méltatta

Mikes Anna üzent Krausz Gábornak, ám szerelme válaszra sem méltatta

Borítókép:  TV2 Play - TényekPlusz
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Úgy tűnik Krausz Gábor túl elfoglalt volt, hogy válaszoljon szerelme közeledésére, ez egy újabb aggasztó jel lehet?

Az egész ország együtt izgul Mikes Anna és Krausz Gábor szerelméért, akiket jó ideje nem lehetett nyilvánosan együtt látni. Bár az optimistábbak szerint mindössze arról van szó, hogy a forgatások és az állandó megfeszített tempó miatt most egyszerűen csak szeretnének egy kicsit elcsendesedni, mégis aggódó szempárok figyelik, hogy mi történhet Magyarország kedvenc szerelmespárjával. Tény és való, hogy nagyon kevés idejük volt ténylegesen randizni és megismerni egymást, csak egymással foglalkozni, hiszen folyamatosan a figyelem középpontjában vannak. A Dancing with the Stars alatt a táncpróbák minden idejüket felemésztette, a műsor vége után pedig nem sokkal felvállalták szerelmüket, emiatt pedig hihetetlen mennyiségű médiamegkeresést kaptak.

Nem sokkal ezután pedig elvállalták az Ázsia Expressz forgatását, ami egy köztudottan nagyon megterhelő verseny, mentálisan és testileg is, nem egy pár jött onnan úgy, hogy korábbi jó viszonyuk helyrehozhatatlan károkat szenvedett. Sokan tartottak attól, hogy egy friss kapcsolatot nem kellene kitenni egy ekkora megpróbáltatásnak, ám úgy tűnt, hogy egyikük sem aggódik.

A műsorban történteket természetesen annak adásba kerüléséig szigorúan titokban tartják, így csak az ő elmondásukból tudhatjuk azt, hogyan viselték a versenyt. Bár nem mondtak róla határozott, nagyon negatív kritikát, az mindkettőjük beszámolójából kiderül, hogy nem valószínű az, hogy ismételten igen mondanának a felkérésre.

Most olvasni látszott a jég, ugyanis Krausz Gábor új bejegyzéssel jelentkezett: a Groupama arénában áll Csutival, akivel a Dancing with the Stars alatt alakított ki szorosabb barátságot, mely a mai napig tart. Közös bennük a foci szeretete és korábban is láthattuk már őket ehhez köthető reklámban, így valószínűleg megint valami ilyesmiről lehet szó.

A stadinos képhez azonban titokzatos szöveget írt a sztárséf:

Csut.i meg én kitaláltunk valami extrát… nemsokára mondjuk. Nem, nem country-zni fogunk

Sokaknak pedig nem csak azért dobbant meg a szíve, mert a két férfi sármosan jóképű, hanem mert a kommentszekcióban feltűnt Mikes Anna is és három szívecskét hagyott szerelme képe alatt. Ám meglepő módon erre semmilyen reakció nem érkezett. Gábor nem válaszolt rá, de még csak be sem likeolta azt. Értetlenül állunk a történtek előtt és reméljük, hogy csak elfoglalt az új, titokzatos projektje miatt.

A képet ide kattintva tudjátok megtekinteni: