promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Kínos videót osztott meg magáról Mikes Anna, még a rajongói sem értik mi történt a táncosnővel

Kínos videót osztott meg magáról Mikes Anna, még a rajongói sem értik mi történt a táncosnővel

Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Késő este készítette a felvételt, ez a viselkedés inkább Tóth Gabira vall, zavaros volt Mikes Anna beszéde.

Most, hogy jön a nyári szezon, Tóth Gabi és Mikes Anna is nagyon akítvak lettek a közösségi média felületeken. Ez nem véletlen, hiszen mindketten nagy tervekkel vágnak neki a az év ezen szakaszának: Mikes Anna tánctábort szervez és igyekszem valamilyen formában naponta bemutatni a szuper lehetőséget, az erre érdeklődő gyerekeknek, szülőknek. Gabi is hasonló fába vágta a fejszéjét, annyi különbséggel, hogy ő most szerzi élete első tapasztalatát táborszervezésből. Ő kedvesével, Papp Máté Bencével együtt vágott bele a nem kisebb feladatba, minthogy egy festői szépségű helyen énekelni, táncolni és kézműveskedni tanítsa a gyerekeket. Az Egy a ritmusunk elnevezésű táborra már lehet jelentkezni, az is kiderült, hogy a szállásért, programokért és teljes ellátásért, felügyeletért a páros 95 ezer forintot szeretne elkérni a szülőktől, ami a mai árak mellett kifejezetten barátságosnak mondható.

Gabi is nagyon aktívan posztol, képeket, videókat oszt meg, táncol és énekel, elmondása szerint pedig az eddigi marketing bevált: sokan érdeklődtek a tábor iránt. Mikes Anna is tudatta követőivel, hogy sikerült minden érdeklődő email-re visszaírnia, tehát valószínűleg hozzá is szép számmal mennének el a táncolni vágyó csemeték.

Mikes Anna most mégsem egy táborral kapcsolatos videóval jelentkezett: egy késő esti időpontban, elmondása szerint 10 óra után készült a felvétel, amit egy próbaterembe készített, több másik kollégájával együtt. Elmondta, hogy elhúzódik a próba és már mindannyian nagyon fáradtak, majd körbe is fordította a kamerát, valóban, már mindenki ült, tényleg hosszú napjuk lehetett.

Ezután Mikes Anna teljesen felpörögve kezdte kérdezgetni a többieket, hogy mit csinálnak és próbálta őket rávenni a vicceskedésre, poénkodásra, de úgy tűnt, hogy nem annyira veszik a lapot, hiába beszélteti őket a táncosnő, nem nagyon akarnak belefolyni a videós tartalomgyártásba. Sokaknak furcsa volt Anna erős, hangos reakciója, nem szokták meg a visszafogott táncosnőtől ez a fajta viselkedést, Gabira volt eddig jellemzőbb ez a harsányság. Lehetséges persze, hogy Annából a fáradtság hozta ki ezt a túlzó beszédességet. A videót 24 óráig elérhető Instagram történetben töltötte fel, melyet IDE kattintva tudsz még korlátozott ideig megtekinteni.

Annának egyébként nagy tapasztalata van a fiatalok tanításába, saját tánccsoportja hihetetlen sikeres a lurkók körében: