promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor saját maga jelentette be az örömhírt: hosszú hallgatás után állt kamera elé, komoly ígéretet tett

Krausz Gábor saját maga jelentette be az örömhírt: hosszú hallgatás után állt kamera elé, komoly ígéretet tett

Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Régi ismerőssel az oldalán mutatkozott Krausz Gábort, együtt jelentették be a meglepetést, Mikes Anna nélkül.

Krausz Gábor már évekkel ezelőtt a magyar médiagépezetbe, a Séfek séfe szigorú mentoraként és Tóth Gabi férjeként ismerhette meg őt Magyarország. Gábor ekkor még saját magát is zárkózott, visszahúzódó emberként jellemezte, aki nehezen nyílik meg, továbbá a kamerák előtt való szereplés sem jött neki természetesen. Elmondása szerint csak a családja ismerhette az igazi énjét, korábbi felesége is úgy nyilatkozott róla, hogy türelem kell hozzá, meg kell ismerni és akkor a világ egyik legkedvesebb embere tud lenni. Sajnos azonban ez nem volt elég: a sztár házassága tavaly végleg válságba jutott, egészen odáig, hogy nem volt már visszaút és bejelentették a válást.

És ekkor valami megváltozott Krausz Gáborban: két felkérésre is igent mondott, ami fenekestül felforgatta az életét, vélhetően a gyász, amit házassága kudarca miatt érzett sarkallta arra, hogy gyökeresen változtasson eddigi gondolkodásán, szokásain. Így került a Hilaris Hotels-hez executive chefként, ahol egyébként már volt olyan esemény, ahol ő főzött, hatalmas sikerrel. Magyaros fogásokat gondolt újra és a vendégek maximálisan elégedettek voltak a felsőkategóriások fogások ízével, Gábor élményt varázsolt a tányérukra.

A másik döntése még ennél is nagyobb volt: az TV2 évek óta húzódó megkeresései tavaly értek be és a saját állítása szerint botlábú Krausz Gábor elvállalta a szereplést. Mellé a gyönyörű táncosnő, Mikes Anna került és miután megismerkedtek, Gábor személyisége 180 fokos fordulatot vett. Szinte fürdött a reflektorfényben, uralta a színpadot, mint utólag kiderült, elcsábította táncpartnerét és megnyerte a versenyt. Emellé pedig új barátságokat is kötött.

Csutival a műsor alatt kerültek nagyon jó barátságban, a két férfi hasonló életutat járt be, vélhetően volt közös témájuk. Hamar kiderült azonban, hogy a szomorkás emlékek mellett más témájuk is van: még pedig a futball. Most amúgy is hatalmas érdeklődés van a futball iránt, hiszen kezdetét vette az EB, tűkön ülve várják a meccseket az országok, köztük a magyarok is.

Most ők ketten összeálltak és egy szuper nyereményjátékra hívták fel a lelkes focirajongók figyelmét. Amennyiben sikerül eladniuk 8000 darab Groupama Arénába szóló bérletet, akkor bizony nagyon értékes tárgynyereményekkel gazdagodhatnak a szerencsések. A sorsoláson gazdára talál többek között egy motor, VIP belépő és sok más mellett Krausz Gábor még egy tányér pacalt is ígért a nyeremények mellé.

A videót Csuti és Krausz Gábor zseniális reklámfogásáról ide kattintva nézhetitek meg, Gábor tényleg hatalmas átalakuláson ment keresztül a séf. A Mikes Annáról szóló pletykákra egyelőre nem reagált, de lehetséges, hogy mindketten annyira el vannak foglalva, hogy nincs idejük a pletykákkal foglalkozni: